Ιβάνοβιτς: "Δείξαμε υπομονή". Σκουρτόπουλος: "Είμαστε σε ανάκαμψη"

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μίλησε με ικανοποίηση μετά το νικηφόρο παιχνίδι στο Ρέθυμνο. Το ίδιο ευχαριστημένος πάντως ήταν και ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Ιβάνοβιτς: "Δείξαμε υπομονή". Σκουρτόπουλος: "Είμαστε σε ανάκαμψη"

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού τόνισε: " Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και ήμασταν προετοιμασμένοι. Το Ρέθυμνο είναι μία πολύ καλή ομάδα και διανύει μία πολύ καλή χρονιά. Το πιο σημαντικό ήταν ότι έπρεπε να σταματήσουμε το αντίπαλο τρανζίσιον και τα καταφέραμε. Δείξαμε υπομονή κατά την διάρκεια του ματς και καταφέραμε να βρούμε λύσεις και επιθετικά και αμυντικά".

Ο προπονητής του Ρεθύμνου σχολίασε: " Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι και νομίζω ότι έπαιξαν πολύ καλά και κέρδισαν δίκαια. Από την πλευρά μας προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε κάποια προβλήματα με κάποιες εναλλαγές στην άμυνα που κατά διαστήματα μάς βοήθησαν να είμαστε κοντά στο σκορ. Στο τέλος, όμως, η πολύ καλή λειτουργία του Παναθηναϊκού στην επίθεση, με έξτρα πάσα, τους βοήθησε να βρουν κάποια εύκολα καλάθια και να συντηρήσουν διαφορά έχοντας πολύ καλά ποσοστά.

Συγχαρητήρια στα παιδιά τα δικά μου. Έκαναν ένα πολύ καλό αγώνα με πολλές ασίστ και καλό ομαδικό πνεύμα. Η ομάδα είναι σε ανάκαμψη και αυτό μας ευχαριστεί ιδιαίτερα. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα, ώστε να παρουσιαστούμε στα τελευταία 7 παιχνίδια όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται".

News 24/7

24MEDIA NETWORK