ΚΑΟΔ - Κόροιβος 78-62

Με πειστική εμφάνιση ο ΚΑΟΔ επιβλήθηκε 78-62 του Κοροίβου στη Δράμα και εκτός της νίκης κάλυψε και τη διαφορά της ήττας στην Αμαλιάδα.

ΚΑΟΔ - Κόροιβος 78-62

Η εξέλιξη

Ο Παπαμακάριος πήρε τη δραμινή ομάδα στις στιβαρές πλάτες με δικούς του 14 πόντους οι βάσεις της νίκης μπήκαν από την πρώτη περίοδο. Ο Έλληνας γκαρντ έκανε μεγάλο ματς και ενέπνευσε τους υπόλοιπους προκειμένου το 24-16 του 10' να γίνει 33-22 και 46-31 στο 20' με 6/12 τρίποντα από τους γηπεδούχους.

Ο Κόροιβος δεν είχε αντίδοτο, ο Μάρσαλ και ο Μπάουερς έμειναν στην καλή εμφάνιση του πρώτου μισού και όσο κυλούσε ο χρόνος τόσο η απόσταση που χώριζε τους δύο άνοιγε. Ο Ζάρας, ο Λο και ο Τσαλδάρης είχαν προστεθεί στην εξίσωση του σκοράρισματος, με αποτέλεσμα ο ΚΑΟΔ να φύγει 52-33 και 62-39 χωρίς να δώσει το δικαίωμα στην ομάδα του Μαρκόπουλου, να επανέλθει κρατώντας μάλιστα την κάτω από το 30% στα δίποντα (6/22) έως το 30'. Οι Δραμινοί πήγαν ακόμη και στο 69-42, εξασφαλίζοντας διπλή νίκη στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Η καλύτερη πεντάδα

1. Ο Μανώλης Παπαμακάριος γιατί με 14 πόντους από την πρώτη περίοδο χάραξε το δρόμο για τους υπόλοιπους.

2. Ο Θοδωρής Ζάρας, σταθερά πολύτιμος για τον ΚΑΟΔ εφέτος.

3. Ο Ροντ Όντομ για την καλή δουλειά κάτω από τα καλάθια.

4. Ο Όμπι Τρότερ που λειτούργησε ως σωστός οργανωτής.

5. Ο Ρόουλ Μάρσαλ, ο μόνος που ταλαιπώρησε την άμυνα του ΚΑΟΔ.

Το φύλλο αγώνα

Ο ΚΑΟΔ εξαργύρωσε την αυτοπεποίθηση που πήρε με τις εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη με μια πολύ χρήσιμη νίκη για την επίτευξη του στόχου της παραμονής. Οι καλοί Έλληνες που προστέθηκαν σταδιακά ανέβασαν επίπεδο την ομάδα του Μέξα και απέναντι σε μια ομάδα που εκτός είναι η χειρότερη της κατηγορίας κατακτήθηκε το πολύτιμο αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την κάλυψη της διαφοράς του α' γύρου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK