Σάκοτα: "Κάθε μέρα κάνουμε μεταγραφές"

Ο Ντράγκαν Σάκοτα δεν έμεινε στη νίκη επί του Πανελευσινιακού. Σχολίασε τη μεταγραφολογία που καθημερινά εμφανίζει και έναν νέο παίκτη στο ρόστερ της ΑΕΚ.

Σάκοτα: "Κάθε μέρα κάνουμε μεταγραφές"

Ο προπονητής της Ένωσης τόνισε: " Ήταν ένα παιχνίδι πιο πολύ επιθετικό. Ήμασταν φαβορί και έπρεπε να το πάρουμε. Σίγουρα θα ήθελα να είμαστε καλύτεροι στην άμυνα, αλλά πήγε έτσι το σκορ. Για τρία δεκάλεπτα σουτάραμε με μεγάλα ποσοστά. Είχαμε σπάνια ποσοστά σε τρίποντα και δίποντα για ματς πρωταθλήματος. Μας στεναχώρησε η εξέλιξη μετά από τα τρία δεκάλεπτα. Σε τέσσερις ημέρες παίζουμε στην Πάτρα, ήταν ευκαιρία για όλους να παίξουν, να βρει ρυθμό ο Ντούσαν και πιστεύω όλα πήγαν όπως θέλαμε".

Κάθε μέρα κάνουμε μεταγραφές. Έχουμε δικαίωμα να φέρουμε παίκτες και κρίνουμε αν θέλουμε βοήθεια. Οι μάνατζερ κάνουν δουλειά, προτείνουν, διαφημίζουν σε εφημερίδες ονόματα και δεν θέλω να απαντήσω για ονόματα. Τα περισσότερα είναι στα χαρτιά. Όλοι οι παίκτες που γράφονται είναι καλοί. Δεν ζητήσαμε εμείς τους παίκτες, κάναμε έρευνα για πολλά παιδιά. Και για φέτος και για του χρόνου. Δεν σημαίνει ότι θα πάρουμε παίκτη οπωσδήποτε. Έχουν συμβόλαια οι καλοί παίκτες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK