Σφαιρόπουλος: "Δίδαγμα το ματς". Φλεβαράκης: "Καμία σχέση με τα υπόλοιπα ματς"

Γιάννης Σφαιρόπουλος και Κώστας Φλεβαράκης συμφώνησαν ότι τέτοια παιχνίδια δεν πρέπει να διεξάγονται με άδειες κερκίδες γιατί όλοι χάνουν.

Σφαιρόπουλος: "Δίδαγμα το ματς". Φλεβαράκης: "Καμία σχέση με τα υπόλοιπα ματς"

Ο κόουτς του Ολυμπιακού, που δεν ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, τόνισε: " Πριν πούμε το οτιδήποτε για το παιχνίδι, θέλω να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κρίστιαν Βελπ. Χάσαμε έναν παίκτη που έχει περάσει από την οικογένεια του Ολυμπιακού πολύ πρόωρα. Έγινε ένα ματς σε υψηλό ρυθμό και επίπεδο. Εμείς ξεκινήσαμε συγκεντρωμένοι αμυντικά, κάναμε αυτά που είχαμε πει. Αναγκάσαμε μια εξαιρετική επιθετική ομάδα και καλά οργανωμένη από τον κόουτς να μείνει χαμηλά, πήραμε εύκολα καλάθια στην επίθεση από την άμυνα μας, αλλά μετά χάσαμε τη συγκέντρωση μας. Δεχτήκαμε 31 πόντους στη δεύτερη περίοδο, είχαμε σκαμπανεβάσματα στο παιχνίδι.

Τα Τρίκαλα ήταν μαχητικά, έβαλαν μεγάλα σουτ, εμείς είχαμε το προβάδισμα και τον έλεγχο και στο τέλος πήραμε μια διαφορά και τη νίκη. Σίγουρα πρέπει να προβληματιστούμε για τα κενά διαστήματα που είχαμε κυρίως αμυντικά. Από εκεί και πέρα θέλω να πω ότι όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι για 40 λεπτά συγκεντρωμένοι. Αυτό είναι το δίδαγμα από το ματς. Τελειώνοντας θέλω να πω ότι είναι κρίμα να γίνονται ματς σε άδεια γήπεδα. Τα Τρίκαλα κάνουν μια αξιέπαινη προσπάθεια και τα παιχνίδια όπως αυτά με τον Ολυμπιακό πρέπει να είναι γιορτή".

Ο προπονητής των Τρικάλων ανέφερε: " Το γεγονός ότι ως το τρίτο δεκάλεπτο προβληματίσαμε τον Ολυμπιακό και έπρεπε να είχε σε εκπληκτική ημέρα Σπανούλη και Πρίντεζη είναι κάτι σημαντικό για εμάς, κάτι που λέει πολλά για την απόδοση μας. Αυτά τα παιχνίδια δεν έχουν καμία σχέση με αυτά τα πολύ κρίσιμα που ακολουθούν για εμάς. Κάναμε την προσπάθεια μας πάντως και το κρατάμε αυτό. Έχουμε πολλά προβλήματα τραυματισμών, τώρα θα πρέπει να δούμε τι γίνεται με τον Ματαλόν, το νέο μας πρόβλημα.

Στο πρώτο δεκάλεπτο παίξαμε άσχημα, ψαχνόμασταν και δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Στα επόμενα δύο δεκάλεπτα, όμως, παίξαμε καλά, κρατάμε πολλά κομμάτια επιθετικά απέναντι σε μια εξαιρετικά ποιοτική ομάδα και μια από τις καλύτερες άμυνες στην Ευρώπη. Έχουμε πολλά κρίσιμα ματς τώρα μπροστά μας, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Καταδικάζουμε οποιαδήποτε μορφή βίας, αλλά αυτό το άδειο γήπεδο σήμερα "πλήγωσε" ιδιαίτερα την ομάδα μας. Την "πλήγωσε" από κάθε άποψη και κυρίως οικονομικά.

Οποιοσδήποτε κάνει κάτι σε ένα γήπεδο, οποιοσδήποτε το γράψει όπως το γράψει και όποιος πάρει την απόφαση που θα πάρει πρέπει να ξέρει πως επηρεάζει το μπάσκετ. Πολλά μικρά παιδιά που αγαπούν το μπάσκετ έχασαν σήμερα την ευκαιρία να δουν τον Πρίντεζη και τον Σπανούλη από κοντά. Να δουν τον Ολυμπιακό. Ευχόμαστε και ελπίζουμε αυτή να είναι η τελευταία ποινή και να μην συμβεί ποτέ ξανά κάτι στην έδρα μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK