Επική ατάκα Μανωλόπουλου: "Όταν σου μπαίνει το αγγούρι στον κ..."

Με γλαφυρό τρόπο περιέγραψε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος τι συνέβη στον Κολοσσό μετά την ήττα από τον Αρκαδικό.

Επική ατάκα Μανωλόπουλου: "Όταν σου μπαίνει το αγγούρι στον κ..."
Μανωλόπουλος Κολοσσός

Πιο... περιγραφικός δεν θα μπορούσε να υπάρξει ο Σωτήρης Μανωλόπουλος εξηγώντας για την αντίδραση που έβγαλε ο Κολοσσός μετά την ήττα στην Τρίπολη.

Ο φόργουορντ των Ροδίων ανέφερε με αφορμή την ευρεία νίκη επί του ΠΑΟΚ: " Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ θα έρθει με απουσίες και για μένα ο ΠΑΟΚ είναι ο Βασιλειάδης. Είναι τεράστια απώλεια σε όλους τους τομείς και θέλαμε να το εκμεταλλευτούμε. Πήραμε το μομέντουμ του ματς από την αρχή, αλλά η αλήθεια είναι ότι η ομάδα μας έχει κάποια προβλήματα, που κυρίως προσπαθούμε να λύσουμε στα εκτός έδρας παιχνίδια. Ήταν μία κακή ήττα στον Αρκαδικό, λόγω εμφάνισης, αλλά βλέπεται τι γίνεται όταν σου μπαίνει το αγγούρι στον κ... και τρίζουν συμβόλαια, καρέκλες και καριέρες.

Όταν όμως γίνονται συζητήσεις με αγάπη μέσα στην ομάδα και σαν οικογένεια, θέλοντας ο ένας να βοηθήσει τον άλλον, νομίζω ότι έτσι έρχεται το αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι αυτό πρέπει να είναι οδηγός για εμάς. Όλοι λένε για τον Κολοσσό στην έδρα του που είναι καλός και δυνατός, αλλά πρέπει να παίρνουμε και εκτός έδρας νίκες. Πολλές φορές αδικούμε τον εαυτό μας, γιατί είμαστε για παραπάνω. Προσωπικά θέλω να πω πως είναι μία πάρα πολύ μεγάλη νίκη. Ο κόουτς ξέρει γιατί και εκείνος το ήθελε πολύ. Είχαμε χρόνια να τη νικήσουμε αυτή την ομάδα, ενώ ο κόουτς είχε και μερικά απωθημένα, όπως και εγώ. Του το χρωστάω γιατί μέσα στον ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο έκανα το χειρότερό μου φετινό παιχνίδι και δημιούργησα και πειθαρχικά προβλήματα".

"Ντροπιαστική, εμετική εικόνα"

Από την πλευρά του ο Άρης Λυκογιάννης σχολίασε: " Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Παίζαμε απέναντι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα που ξέρει να διαχειρίζεται κρίσεις, γιατί έχει παίκτες μεγάλους σε ηλικία, οι οποίοι έχουν παίξει χρόνια στην ελληνική λίγκα. Κάναμε ένα τραγικό παιχνίδι στην Τρίπολη, κυρίως στην άμυνα. Με φόβο, αδιαφορία και αδικαιολόγητη χαλάρωση. Ηττηθήκαμε και κάναμε ένα βίντεο ενός ημιχρόνου, στο οποίο η εικόνα μας ήταν ντροπιαστική και εμετική! Το συζητήσαμε, αντιδράσαμε και παρά το γεγονός πως σήμερα είχαμε μία σημαντική απώλεια (σ.σ. Άχονεν), είχαμε μία καλή εικόνα, να κυριαρχήσουμε και να πάρουμε μία δίκαιη νίκη και με μεγάλη διαφορά.

Στόχος μας είναι να προσπαθήσουμε να σταθεροποιηθούμε και να αλλάξουμε τον εκτός έδρας χαρακτήρα μας. Έχουμε νέους και μικρούς παίκτες που είναι λογικά να μην μπορούν να διαχειριστούν καταστάσεις, αλλά έχουμε παιχνίδια που μπορούμε μέσα από εκεί να τις αντιστρέψουμε. Θεωρώ πως τελειώσαμε με το θέμα της παραμονής και από εκεί και πέρα να δούμε πόσες νίκες θα μαζέψουμε μέχρι το τέλος.

Ποτέ και κανένας παίκτης δεν μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, πάντα η ομάδα. Ο Τομ (σ.σ. Λίντεν) έκανε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, αλλά από την άλλη τον ψάχνουμε τους τελευταίους τρεις μήνες. Αντέδρασε και έκανε ένα δυνατό παιχνίδι. Ο Κολοσσός είναι μία ομάδα που έχει ξένους παίκτες, οι οποίοι για μεγάλο χρονικό διάστημα είναι σκιά του εαυτούς τους, αλλά επειδή θέλει να λειτουργεί ως ομάδα δεν τους διώχνει, τους κρατάει και τους περιμένει. Όχι, όπως κάνουν οι άλλες ομάδες. Ευτυχώς για μένα και την ομάδα, αυτή η τακτική έχει αποδώσει".

"Δεν ξέρω τι φταίει"

Ο απογοητευμένος Σούλης Μαρκόπουλος δεν είχε πολλά να πει: " Συγχαρητήρια στην ομάδα του Κολοσσού και στον κόουτς. Είναι πολύ καλή ομάδα και δυνατή στην έδρα της. Εμείς φανήκαμε για ακόμη μία φορά αδύναμοι να αντεπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις του ματς. Πιστεύω ότι ήταν από τις χειρότερες εμφανίσεις μας και δεν ξέρω ακριβώς τι φταίει. Δεν είναι μόνο το μυαλό ή τα πόδια ή οι πολλοί αγώνες. Ίσως η αρνητική ψυχολογία από τις συνεχόμενες ήττες. Η ομάδα ήταν κάκιστη και δεν είχε ψυχολογία".

Στο ίδιο μήκος και οι δηλώσεις του Γιώργου Δέδα: " Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Κολοσσό γιατί κυριάρχησε από το πρώτο δεκάλεπτο. Εμείς κάναμε τα αντίθετα απ’ όσα είχαμε πει στην προετοιμασία του ματς. Αφήσαμε τον Κολοσσό να νιώσει άνετα στην έδρα του, ενώ εμείς μπήκαμε χαλαροί και νωθροί τόσο σωματικά, όσο και ψυχολογικά και μετά ήταν δύσκολο να γυρίσουμε το ματς. Αυτά τα περί απουσιών ν είναι δικαιολογίες. Το να είσαι έτοιμος πνευματικά δεν έχει σχέση με απουσίες. Εμείς πρέπει να ανασυνταχθούμε γιατί έχουμε χάσει αυτό το πνεύμα της μαχητικότητας, που είχαμε στο παρελθόν. Έχουμε χάσει έτσι και σ’ άλλα ματς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κολοσσός - ΠΑΟΚ 74-56

News 24/7

24MEDIA NETWORK