Πανιώνιος - Κολοσσός 76-92

Στο πιο…άδικο παιχνίδι της Α1, ο Κολοσσός νίκησε δίκαια και άνετα τα εφηβικά του Πανιωνίου με 92-76.

Πανιώνιος - Κολοσσός 76-92
INTIME SPORTS

Οι κυανέρυθροι κατέβηκαν με όσους παίκτες πρόλαβαν να μαζέψουν, χωρίς ξένους ακόμα γι αυτό και οι Ρόδιοι έκαναν απλά την δουλειά τους, παίρνοντας μία πολύ σημαντική πάντως νίκη στον δρόμο για την παραμονή.

Η εξέλιξη

Εύκολα κι απλά το 13-26 του 10’ όρισε το παιχνίδι καθώς οι ξένοι παίκτες του Κολοσσού έκαναν την διαφορά σκοράροντας απέναντι στους τρακαρισμένους αντιπάλους τους. Ο Παπαχατζής βρήκε μία καλή πεντάδα για να αντισταθεί κάπως στην δεύτερη περίοδο και το σκορ σταθεροποιήθηκε ακόμα περισσότερο με το ημίχρονο να λήγει 40-50.

Εκτός του Τζέιμς και του Καρίμ, ο Κουταλιανός έβαλε στην εξίσωση τον Τσάμη και το 21-9 επιμέρους σκορ στην τρίτη περίοδο τελείωσε το παιχνίδι.

Η καλύτερη πεντάδα

1. Ο Τζέιμς διότι πήρε τον αγώνα πολύ σοβαρά από την αρχή και τελικά πέτυχε 26 πόντους

2. Ο Τσάμης για την παρουσία του στην 3η περίοδο

3. Ο Μπιλής καθώς ο μικρός φάνηκε να μην αγχώνεται από την πρεμιέρα στην Α1

4. Ο Μπούλιαν που πρόλαβε να έχει καλούς αριθμούς σε μόλις 23 λεπτά.

5. Ο Πανιώνιος για την γεμάτη σεβασμό στην ιστορία του προσπάθεια έστω κι αν ήταν χαμένη.

Το φύλλο αγώνα

Δεν μπορεί να γίνει κανένα αγωνιστικό. Ο Κολοσσός είχε την τύχη να συναντήσει τον Πανιώνιο χωρίς κανέναν έμπειρο παίκτη ή ξένο και πήρε μία από τις νίκες της χρονιάς. Αυτό του αρκεί.

Οι κυανέρυθροι θα προσπαθήσουν αλλά βλέπουν πως υπάρχει μόνο ο στόχος της παραμονής και αυτός μοιάζει δύσκολος να επιτευχθεί εκτός αν βρεθούν μεγάλα ποσά για παίκτες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK