Σάκοτα: "Περιμένουμε περισσότερα". Μαρκόπουλος: "Έχουμε πολλά να διορθώσουμε"

Ούτε ο Ντράγκαν Σάκοτα, πόσο μάλλον ο Σούλης Μαρκόπουλος έμειναν ευχαριστημένοι από την εικόνα των ομάδων τους στο ντέρμπι.

Σάκοτα: "Περιμένουμε περισσότερα". Μαρκόπουλος: "Έχουμε πολλά να διορθώσουμε"

Ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε για τις επιστροφές των τραυματιών που θα κάνουν καλύτερους τους Ουόρεν και Χέρστον, ενώ ο Σούλης Μαρκόπουλος για την έλλειψη ενέργειας και καθαρού μυαλού.

Ο κόουτς της ΑΕΚ τόνισε: " Η πρεμιέρα πάντα έχει άγχος. Μας είχε πειράξει η ήττα με τον Αρη, γιατί είχαμε δώσει μεγάλη σημασία στο κύπελλο. Αλλάξαμε πολλά σχέδια τελευταία στιγμή λόγω προβλημάτων. Αρχίζουμε ένα πρωτάθλημα με πολλές φιλοδοξίες και πάντα θα υπάρχει πίεση. Δεν είχαμε επιθετικές λύσεις και μας βοήθησε πολύ η άμυνα. Μπήκαμε κακώς στο ρυθμό του ΠΑΟΚ, αλλά με τις αλλαγες περιορίσαμε τα σουτ του. Ο Βασιλειάδης είναι παίκτης μεγάλης κλάσης και το έδειξε. Μας βοήθησε πολύ ο κόσμος, μας έδωσε δύναμη.

Σύντομα θα γυρίσουν και οι άλλοι παίκτες, θα έχουμε και ματς στην Ευρώπη και θα έχουμε καλύτερη φόρμα. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα έχουν καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Ο Ουόρεν θέλει κάνει περισσότερα, όταν θα είμαστε όλοι μαζί θα είναι διαφορετικά. Εμείς φέραμε ένα πλέι μέικερ σκόρερ, όχι για να δημιουργήσει. Σίγουρα περιμένουμε πολλά όπως και από τον Κάρτερ. Ήταν πολύ καλός ο Ουόρεν στην προετοιμασία. Κατσίβελης και Κάρτερ αν έπαιζαν, θα ήταν και αυτός καλύτερος

Το ίδιο ισχύει και για τον Χέρστον. Το αποτελεσματικό παιχνίδι του είναι στη ρακέτα. Όλοι τον κλείνανε και δεν μπορούσε να πασάρει ή να απειλήσει. Ήταν περιορισμένο το παιχνίδι του. Τον επηρέασε αυτό".

Ο κόουτς του ΠΑΟΚ επεσήμανε: " Οι ομάδες ήταν ανέτοιμες και έγιναν πολλά λάθη. Εμείς είχαμε πολλές αδυναμίες και δεν πιέσαμε την αντίπαλη ρακέτα. Είχαμε μόνο 6-7 βολές στο ματς. Οι απουσίες και τα φάουλ μάς αποδυνάμωσαν και στο τέλος μείναμε εκτός ρυθμού. Η ΑΕΚ παίζει σκληρή άμυνα και δεν είχαμε ελεύθερα σουτ. Εχουμε να διορθώσουμε πολλά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK