Πρίφτης: "Ευτυχώς νικήσαμε". Γιατζόγλου: "Μακάρι να μας υποτιμούσε ο Άρης"

Για τα δύο πρόσωπα του Άρη στο ματς με την Καβάλα μίλησε ο Δημήτρης Πρίφτης. Τι είπε ο Στιβ Γιατζόγλου.

Πρίφτης: "Ευτυχώς νικήσαμε". Γιατζόγλου: "Μακάρι να μας υποτιμούσε ο Άρης"
Πρίφτης Άρης

Ανακουφισμένος ο Δημήτρης Πρίφτης από τη νίκη του Άρη στην Καβάλα. Ο κόουτς του Άρη ανέφερε: " Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα για τη βράβευση, μια ομάδα και μια πόλη που αγαπώ. Οφείλω πολλά στην ομάδα και στον πρόεδρό, ο οποίος έχει παίξει καθοριστικό ρόλο σε ό,τι έχω κάνει τα τελευταία 6 χρόνια.

Ο αγώνας είχε δύο όψεις, αφού στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολύ καλό ρυθμό ενώ στο δεύτερο ήμασταν προβληματικοί στην επίθεση. Συγχαρητήρια στον κόουτς Γιατζόγλου γιατί με αρκετές ελλείψεις και προβλήματα παλεύει όλα τα παιχνίδια. Ο τρόπος που έχει διαμορφωθεί το ρόστερ της την βάζει σε άλλο στιλ παιχνιδιού, με αλλαγές στην άμυνα, μακρινό σουτ και κάθετη κίνηση των παικτών της. Είναι ιδιαίτερος ο τρόπος που παίζει. Ευτυχώς κερδίσαμε και συνεχίζουμε".

Από την άλλη ο Στιβ Γιατζόγλου ήξερε ότι η ομάδα του δεν είχε πολλές πιθανότητες. Ο προπονητής της Καβάλας τόνισε: " Είχαμε μια πολύ δύσκολη βδομάδα με τρία δύσκολα παιχνίδια. Το παιχνίδι με την Κηφισιά ήταν η ευκαιρία που αφήσαμε να φύγει, αλλά δεν γυρίζει πίσω. Παίξαμε στα ίσα, δεν κερδίσαμε, αλλά δείξαμε ότι είμαστε συμπαγής ομάδα, η οποία θα πρέπει να κερδίσει αγώνες όπως το Ρέθυμνο ή τον ΠΑΟΚ. Θα έχουμε το χρονικό διάστημα για να συνέλθουμε. Ας ελπίσουμε ότι ο Ταπούτος θα γυρίσει κάποια στιγμή κι αν δεν επιστρέψει, θα παλέψουμε με αυτά τα παιδιά.

Η άμυνα του Άρη είναι γνωστή. Τα 20 λάθη μαρτυρούν ότι είχαμε πρόβλημα, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο σκοράραμε πιο εύκολα. Στο πρώτο είχαμε πρόβλημα ενέργειας. Ήταν μια καλή εμπειρία, ο αθλητής πρέπει να μάθει να αγωνίζεται κουρασμένος. Μέσα στη βδομάδα μεγαλώσαμε ως ομάδα, ασχέτως αν δεν είχαμε τύχη. Αυτά τα παιδιά δεν είναι συνηθισμένα να παίζουν τρία παιχνίδια σε επτά ημέρες. Είναι αδύνατο να αντιμετωπίσεις οποιονδήποτε αντίπαλο αν δεν ματσάρεις την ενέργειά του.

Και στραβός να είσαι βλέπεις πως ήταν η Καβάλα και πως είναι. Μακάρι να την είχε υποτιμήσει ο Άρης. Είναι μια άλλη ομάδα από όταν ήρθα εδώ. Ο Άρης είναι Άρης. Είναι συμπαγής ομάδα, έμπειρη, με καλό προπονητή, ξέρει τι κάνει, είναι διαβασμένοι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Καβάλα - Άρης 71-77

News 24/7

24MEDIA NETWORK