Ρέθυμνο - Πανελευσινιακός 85-67

Μετά από τις ήττες από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, το Ρέθυμνο ξέσπασε κόντρα στον Πανελευσινιακό, φτάνοντας σε μια άνετη επικράτηση με 85-67 στο "Μ. Μερκούρη".

Ρέθυμνο - Πανελευσινιακός 85-67

Η εξέλιξη

Η καλή άμυνα του Ρεθύμνου έβαλε δύσκολα στους παίκτες του Πανελευσινιακού από το πρώτο κιόλας λεπτό. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα με 6-0 μετά από 4 λεπτά αγώνα, ενώ με ένα σερί 9-0 πριν το τέλος της πρώτης περιόδου έφτασαν στο 21-8. Ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο δεκάλεπτο, με τους φιλοξενούμενους να μοιάζουν μπλοκαρισμένοι και να μην μπορούν να ψαλιδίσουν την διαφορά.

Το Ρέθυμνο το εκμεταλλεύτηκε και πήγε στα αποδυτήρια με το +21 και το σκορ στο 43-22. Η υπεροχή των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με την διαφορά να φτάνει στο +27 στα 6:46 του τρίτου δεκαλέπτου.

Ο Πανελευσινιακός κατάφερε με μια ένα σερί 7-16 στα τελευταία 4 λεπτά, πήγε στο τέταρτο δεκάλεπτο με την διαφορά στους 17. Ούτε εκεί όμως άλλαξε κάτι, με το Ρέθυμνο να κρατάει την διαφορά σε υψηλά επίπεδα και τελικά να φτάνει στη νίκη με 85-67.

Η καλύτερη πεντάδα

1. Ο Κάουνσιλ με τους 16 πόντους που πέτυχε, ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ρεθύμνου. Πήρε επίσης 4 ριμπάουντ και μοίρασε 7 ασίστ.

2. O Σάφτενααρ έκανε νταμπλ-νταμπλ σημειώνοντας 12 πόντους και μαζεύοντας 11 ριμπάουντ.

3. Εξαιρετικός και ο Σίμπσον με 15 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

4. Ο Μίτροβιτς πάλευε για τον Πανελευσινιακό, όμως παρά τους 19 πόντους που σημείωσε δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ήττα.

5. Άξιος συμπαραστάτης του ο Μάρκοβιτς, ο οποίος πέτυχε 11 πόντους και μάζεψε 11 ριμπάουντ, σημειώνοντας νταμπλ-νταμπλ.

Το φύλλο αγώνα

Σε κανένα σημείο του ματς δεν μπόρεσε να βάλει δύσκολα στο Ρέθυμνο ο Πανελευσινιακός. Η ομάδα του Σκουρτόπουλου επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο δύσκολα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και κυνηγά το καλύτερο πλασάρισμα ενόψει τον πλέι οφ. Οι γήπεδούχοι πήραν κεφάλι από το πρώτο δεκάλεπτο, ενώ φάνηκαν να ρίχνουν κάπως ταχύτητα στο δεύτερο ημίχρονο. Δυσκολεύουν τα πράγματα πλέον για την Ελευσίνα όσον αφορά την παραμονή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK