Πανιώνιος - Ίκαρος 89-54

Ο Πανιώνιος είχε εύκολο έργο στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ίκαρο και με το εμφατικό 89-54 πέτυχε την πιο ευρεία νίκη του στο πρωτάθλημα.

Πανιώνιος - Ίκαρος 89-54

Η εξέλιξη

Οι "κυανέρυθροι" δεν είχαν διάθεση για αστεία και με το 12-0 σε τέσσερα λεπτά έκοψαν από νωρίς τα... πόδια των φιλοξενούμενων. Με υπεροχή σε όλες τις επιμέρους κατηγορίες (ποσοστά, ριμπάουντ, ασίστ, λάθη), η ομάδα του Σφαιρόπουλου κυριάρχησε πλήρως στο παρκέ και περνούσε διαδοχικά χτυπήματα στο κορμί του Ικάρου.

Μετά το 23-6 ήρθε το 34-15 και το 41-18, με τους φιλοξενούμενους τρομερά άστοχους από την περιφέρεια. Ο Πανιώνιος δεν κατέβασε ταχύτητα, παρέμεινε συγκεντρωμένος και απέναντι σε μια ομάδα που παρέδωσε πολύ νωρίς τα όπλα έφτασε στο 61-32 και στο 70-35(νταμπλ σκορ). Μάλιστα η διαφορά άγγιξε τους 40 πόντους (85-46)!

Η καλύτερη πεντάδα

1. Ο Μαρκ Κάρτερ για την πολυεπίπεδη προσφορά του.

2. Ο πάντα κομβικός Έρικ ΜακΚόλουμ.

3. Ο καλός Ούρος Ντούβνιακ, τον οποίο οι "κυανέρυθροι" θα χρειαστούν στα πλέι οφ.

4. Ο Μάριος Μπατής για την αθόρυβη δουλειά του.

5. Ο Ντόμινικ Σάτον, ο μόνος παίκτης του Ικάρου που πάλευε με τους... πάνθηρες.

Το φύλλο αγώνα

Ο Πανιώνιος βρήκε έναν Ίκαρο που δεν είχε διάθεση να παλέψει και το εκμεταλλεύτηκε για να κερδίσει σε αυτοπεποίθηση σ' ένα χρονικό διάστημα που δουλεύει εξ ολοκλήρου για τα πλέι οφ. Ήδη το εν λόγω παιχνίδι αποτελεί ιστορία για αμφότερους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK