Παπαθεοδώρου: "Μπορούν να βοηθήσουν όλοι". Κουταλιανός: "Δεν έφτανε η προσπάθεια"

Στο εύρος επιλογών που έχει στη διάθεσή του στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά τη νίκη επί του Κολοσσού, για μάχη μέχρι τέλους έκανε λόγο ο Μιχάλης Κουταλιανός.

Παπαθεοδώρου: "Μπορούν να βοηθήσουν όλοι". Κουταλιανός: "Δεν έφτανε η προσπάθεια"

Ο προπονητής της Νέας Κηφισιάς ανέφερε: " Γνωρίζαμε ότι ο Κολοσσός ψάχνει μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη και έτσι προετοιμαστήκαμε όλες αυτές τις δέκα μέρες. Παίξαμε επιθετική άμυνα που μας έδωσε λύσεις και ενέργεια στην επίθεση. Ο Κρόκερ δεν έπαιξε, ενώ ο Τσαλδάρης όλη την εβδομάδα αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού. Παρόλα αυτά είχαμε υψηλή παραγωγικότητα και πολύ καλές επιθετικές επιλογές στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ο Κολοσσός έπαιξε πιο δυνατά στην άμυνα, αλλά ήμασταν καλύτεροι και κρατήσαμε το προβάδισμα παρά τα πέντε τρίποντα του Τσαρ. Ελέγξαμε το ματς σε όλη του την διάρκεια. Το σημαντικό είναι ότι πήραμε λύσεις από παίκτες που δεν ήταν πρωταγωνιστές στα προηγούμενα παιχνίδια. Γκάρετ, Ψαθάς και Αντεγκμπόγιε μας βοήθησαν πάρα πολύ και αυτό δείχνει την ποιότητά μας ως ομάδα, αλλά και πόσο σοβαροί και έτοιμοι να βοηθήσουν είναι όλοι οι παίκτες. Το ζητούμενο είναι να συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε".

Ο κόουτς του Κολοσσού τόνισε: " Ήταν μια δύσκολη και περίεργη λόγω και της αλλαγής του προπονητή εβδομάδα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που ανταποκρίθηκαν πολύ καλά, όπως και στους συνεργάτες μου που κράτησαν την ομάδα. Η Κηφισιά είναι πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες και γίνεται καταπληκτική δουλειά. Φαίνεται άλλωστε από την βαθμολογική της θέση.

Δεν θέλω να υποτιμήσω τον αντίπαλό μας αλλά όταν δέχεσαι 47 πόντους εκτός έδρας στο πρώτο μέρος δεν μπορείς να έχεις πιθανότητες να διεκδικήσεις τη νίκη. Παρόλα αυτά κάναμε μεγάλη προσπάθεια στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν έφτανε. Είχαμε ήδη χάσει 20 πολύτιμα λεπτά και πήγε χαμένη μια καλή μας βραδιά επιθετικά. Συνεχίζουμε. Εχουμε ακόμη πέντε αγώνες. Θα παλέψουμε. Πιστεύω στην ομάδα και στους παίκτες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK