Πρίφτης: "Θα παλέψουμε για ό,τι καλύτερο". Χουγκάζ: "Για τη φανέλα"

Εδώ που έφτασε ο Άρης, ο Δημήτρης Πρίφτης έκανε λόγο για υπερβάσεις. Απογοητευμένος, αλλά μαχητής ο Κρις Χουγκάζ.

Πρίφτης: "Θα παλέψουμε για ό,τι καλύτερο". Χουγκάζ: "Για τη φανέλα"

Ο προπονητής του Άρη τόνισε: " Είμαστε ευχαριστημένοι για το αποτέλεσμα και για τους δυο βαθμούς. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την εμφάνιση στο δεύτερο μέρος. Δεν είχαμε καλή νοοτροπία και γίναμε στατικοί με την άμυνα που έπαιξε ο Πανιώνιος.

Έπρεπε να εμφανιστούμε ακόμα πιο πιεστικοί στην άμυνα για να τρέξουμε στο ανοιχτό γήπεδο. Είχαμε κακή πάσα απέναντι στη ζώνη και δεν είχαμε καλές επιλογές. Έχουμε 14 νίκες και είμαστε ικανοποιημένοι, αλλά στο χρονικό σημείο που βρισκόμαστε σκοπός μας είναι να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για ό,τι καλύτερο".

Ο κόουτς του Πανιωνίου σχολίασε: " Θέλαμε να εστιάσουμε σε δύο τομείς, στα επιθετικά ριμπάουντ του Άρη και στην ασφαλή μεταφορά της μπάλας. Στο δεύτερο δεκάλεπτο δεν τα καταφέραμε. Οι παίκτες προσπαθούν πάρα πολύ, παίζουν με τη πλάτη στον τοίχο και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Παλεύουν με αξιοπρέπεια σε κάθε παιχνίδι.

Ο Γκίνγιαρντ είναι πολύ καλός παίκτης, προτάθηκε και επιλέχθηκε. Νομικά κωλύματα και νόμοι που άλλαξαν την τελευταία βδομάδα σχετικά με παίκτες που βρίσκονταν στη λίστα τραυματιών και δεν μπορούν να πάρουν μεταγραφή, δεν μας επιτρέπουν να τον χρησιμοποιήσουμε. Αυτό το μάθαμε ενώ ταξίδευε ο παίκτης. Σίγουρα υπάρχουν ευθύνες από την πλευρά των ανθρώπων που τον εκπροσωπούν. Στην προπόνηση πριν από το ματς με τον Κόροιβο είχαμε και τον Γκίνγιαρντ και τον Ταπούτο και σήμερα δεν έχουμε κανέναν από τους δύο

Η ομάδα είναι τελευταία από την αρχή, δεν φτιάχτηκε σωστά και είχε 6-7 ήττες. Σε συνδυασμό με τις ατυχίες που είναι πολλές τον τελευταίο μήνα, η ομάδα δεν μπόρεσε να ξεκολλήσει. Οι παίκτες είναι αποφασισμένοι να παλέψουν γιατί αυτό ορίζει η προσωπικότητά τους και η φανέλα της ομάδας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK