Κολοσσός - Πανιώνιος 75-64

Μια εξόχως σημαντική νίκη στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού πέτυχε ο Κολοσσός, επικρατώντας 75-64 του Πανιώνιου στο "Βενετόκλειο".

Κολοσσός - Πανιώνιος 75-64

Η εξέλιξη

Ο... πεινασμένος Κολοσσός έκανε μια χαψιά τον Πανιώνιο. Παρά τις πρόσφατες αλλαγές στο ρόστερ, οι "θαλασσί" λειτούργησαν εξαιρετικά, ιδίως αμυντικά, και μετά το 26-26 στα μισά της δεύτερης περιόδου δεν άφησαν τους "κυανέρυθρους" να πάρουν ανάσα.

Έτρεξαν σερί 8-0 και κατόπιν ξέφυγαν 41-28 με το ελληνικό δίδυμο των Γεωργαλλή - Τσάμη να χτυπά τις αδυναμίες στην αντίπαλη άμυνα. Ο ΜακΚόλουμ προσπαθούσε απεγνωσμένα να κρατήσει κοντά τον Πανιώνιο και το 57-50 έδωσε μικρές ελπίδες. Γρήγορα όμως οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 68-50 και ανάγκασαν τους "κυανέρυθρους" ν' αποδεχθούν τη μοίρα τους.

Η καλύτερη πεντάδα

1. Ο Άγγελος Τσάμης, ο οποίος έφτιαξε τη διαφορά για τον Κολοσσό.

2. Ο Χριστόφορος Στεφανίδης για την ηρεμία και το διάβασμα των καταστάσεων στην άμυνα του Πανιωνίου.

3. Ο Στέφαν Νάντζφεϊ για το γεγονός ότι έδρασε όταν ο Πανιώνιος σήκωσε κεφάλι.

4. Γεωργαλλής και Τσαρ για την κατά διαστήματα συμβολή τους.

5. Ο Έρικ ΜακΚόλουμ, ο μόνος που διεσώθη από το ναυάγιο των "κυανέρυθρων".

Το φύλλο αγώνα

Κάθε άλλο παρά επηρεάστηκε ο Κολοσσός από την αποχώρηση του Πρίφτη και τις μετέπειτα αλλαγές στο ρόστερ. Με αυτήν τη νίκη η ομάδα της Ρόδου έφτασε τις οκτώ και λογικά δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα στη συνέχεια, έχοντας τρία παιχνίδια που μπορεί να πάρει. Ο Πανιώνιος απογοήτευσε, σαν να μην ταξίδεψε ποτέ στη Ρόδο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK