Ολυμπιακός - Πανελευσινιακός 94-64

Με τον Ιωάννη Παπαπέτρου πρώτο σκόρερ, ο Ολυμπιακός συνδύασε θέαμα και ουσία (94-64) στο παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό στο ΣΕΦ και κράτησε δυνάμεις ενόψει του ταξιδιού στην Ισπανία.

Ολυμπιακός - Πανελευσινιακός 94-64

Η εξέλιξη

Χωρίς Σπανούλη, Πρίντεζη και Περπέρογλου ο Ολυμπιακός χρειάστηκε ένα εύλογο διάστημα για να προσαρμοστεί. Ο Πανελευσινιακός εκμεταλλεύτηκε τις περιστάσεις και ακολούθησε μέχρι το 28-27, αλλά προτού ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο οι "ερυθρόλευκοι" είχαν εξασφαλίσει ήδη διψήφια διαφορά (42-32) τρέχοντας όποτε ήταν δυνατό.

Οι "σταχυοφόροι" πήραν σκορ από τον Κάιλς, άλλες λύσεις όμως δεν είχαν, τα λάθη τους ήταν πολλά και πολύ γρήγορα οι "ερυθρόλευκοι" εξαφανίστηκαν. Ο Σλούκας μοίραζε σωστά την μπάλα, ο Ντάνστον και ο Παπαπέτρου τελείωναν φάσεις με αποτέλεσμα μετά το 63-37 ν' αποκτήσει τυπική διαδικασία. Η Μάλαγα άλλωστε περιμένει...

Η καλύτερη πεντάδα

1. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος όσο χρόνο παίρνει τόσο καλύτερος γίνεται.

2. Ο Μπράιαντ Ντάνστον, σταθερή αξία στη ρακέτα του Ολυμπιακού.

3. Ο Κώστας Σλούκας για τις 7 ασίστ.

4. Ο Ματ Λοτζέσκι, διότι ξαναβρίσκει τα πατήματά του.

5. Ο Ντέιβιντ Κάιλς, παίκτης που μπορεί να βοηθήσει τον Πανελευσινιακό στη μάχη της σωτηρίας.

Το φύλλο αγώνα

Από τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος που εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τον δυνατό. Είχαν διάθεση οι παίκτες του Μπαρτζώκα, "έτρεξαν" τον Πανελευσινιακό και στο τελικό σκορ αποτυπώθηκε η τεράστια διαφορά δυναμικότητας ακόμη κι όταν δεν παίζουν Σπανούλης, Πρίντεζης, Περπέρογλου. Η ολιγόλεπτη συμμετοχή του Κόλινς ακόμη μία απόδειξη ότι δεν υπολογίζεται.

News 24/7

24MEDIA NETWORK