Πρίφτης: "Ήταν απαιτητικό ματς". Παπαθεοδώρου: "Γνωρίζουμε σε ποιο πρωτάθλημα παίζουμε"

Το αποτέλεσμα και την αντίδραση των παικτών του κράτησε ο Δημήτρης Πρίφτης από το 68-66 επί της Κηφισιάς στο Ζηρίνειο. Αιχμές από τον Ηλία Παπαθεοδώρου.

Πρίφτης: "Ήταν απαιτητικό ματς". Παπαθεοδώρου: "Γνωρίζουμε σε ποιο πρωτάθλημα παίζουμε"
Πρίφτης Άρης

Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε επί του αγωνιστικού μετά το τέλος του αγώνα στην Αθήνα και τη νίκη επί της Κηφισιάς στο Ζηρίνειο.

Ο κόουτς του Άρη ανέφερε: "Συγχαρητήρια στους παίκτες ήταν ένα δύσκολο ματς, ένα ιδιαίτερα απαιτητικό παιχνίδι με πολλή ενέργεια. Ήταν έντονος ο ρυθμός. Η Κηφισιά είναι μια πολύ καλή ομάδα. Συγχαρητήρια στον Ηλία και στην Κηφισιά για την πορεία τους. Εμείς έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε για το εκτός έδρας ματς με τον Απόλλωνα".

Ικανοποιημένος από τη μάχη που έδωσε η ομάδα του, αλλά όχι από την κατάληξη ήταν ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Είπε χαρακτηριστικά: " Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την εξαιρετική εμφάνιση για ένα ακόμη παιχνίδι απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο. Νομίζω ότι δικαιούμαστε τη νίκη γιατί παίξαμε καλύτερα καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα. Καταφέραμε να ελέγξουμε όλα τα κομμάτια του ματς απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα. Στο τέλος, δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε σε ένα ακόμη παιχνίδι στην έδρα μας με μια μεγάλη ομάδα. Τι να κάνουμε; Έτσι είναι το μπάσκετ, δυστυχώς, γνωρίζουμε σε ποιο πρωτάθλημα παίζουμε και τι συμβαίνει στο τέλος".

Photo Credits: Actionimages.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κηφισιά - Αρης 65-67

News 24/7

24MEDIA NETWORK