Τρίκαλα - Κολοσσός 87-94

Ο Κολοσσός επικράτησε στα Τρίκαλα με 87-94 της ομώνυμης ομάδας και έκανε σημαντικό βήμα για την είσοδό στα Play Off του πρωταθλήματος.

Τρίκαλα - Κολοσσός 87-94
INTIME SPORTS

Η εξέλιξη

Ο Κολοσσός μπήκε δυνατά στον αγώνα και προσπάθησε να δημιουργήσει μία διαφορά ασφαλείας, όμως οι παίκτες των Τρικάλων έμειναν κοντά στο σκορ, με το πρώτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται στο 18-20 υπέρ των φιλοξενούμενων. Μέχρι το 18' οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο, όμως στο τελευταίο δίλεπτο του πρώτου ημιχρόνου ο Κολοσσός άνοιξε τη διαφορά και πήγε στα αποδυτήρια με ισχνό προβάδισμα 5 πόντων (37-42).

Στην έναρξη του δευτέρου μέρους ο Τζάστιν Ρόμπινσον πήρε το... όπλο του και πέτυχε καθοριστικά τρίποντα, φτάνοντας τη διαφορά στους 10 πόντους. Οι παίκτες του Κώστα Φλεβαράκη αντέδρασαν και έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τσούπκοβιτς μείωσαν ακόμα και στους 2 πόντους (54-56). Παρόλα αυτά το τρίτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε στο 58-66 υπέρ του Κολοσσού. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να επιστρέψουν στο αγώνα, αλλά οι παίκτες του Άρη Λυκογιάννη κράτησαν τη διαφορά και δεν κινδύνεψαν στα τελευταία λεπτά, παίρνοντας το ροζ φύλλο αγώνα με 87-94.

Η καλύτερη πεντάδα

1. Ο Τζάστιν Ρόμπινσον ήταν "on fire" πίσω από τα 6 και 75.

2. Ο Ντόμινικ Γουότερς ήταν καταλυτικός, μοιράζοντας 7 ασίστ στους συμπαίκτες του.

3. Ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς ήταν εξαιρετικός, παρά την ήττα των Τρικάλων, με 24 πόντους.

4. Ο Χριστόφορος Στεφανίδης πέτυχε κρίσιμους πόντους και διατήρησε τη διαφορά για τον Κολοσσό.

5. Ο Τέιλορ Σμιθ βοήθησε τα μέγιστα στον παραγωγικό τομέα τον Κολοσσό.

Το φύλλο αγώνα

Ο Κολοσσός συνέχισε τις εκπληκτικές εμφανίσεις, αποδεικνύοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Οι παίκτες του Άρη Λυκογιάννη πήραν ακόμα μία σημαντική νίκη και πλέον είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάληψη της 7ης θέσης της κανονικής περιόδου. Από πλευράς Τρικάλων, ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς ήταν εντυπωσιακός, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 24 πόντους (5/6 2π., 3/7 3π.), όμως οι παίκτες του Κώστα Φλεβαράκη είχαν εμφανές πρόβλημα στον αμυντικό τομέα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK