Απόλλων Πάτρας - ΚΑΟΔ 63-67

Ο ΚΑΟΔ επικράτησε με 67-63 στην Πάτρα κόντρα στον Απόλλωνα και έκανε άλμα εισόδου στα Play Offs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Σπουδαία εμφάνιση από τον Μανόλη Παπαμακάριο.

Απόλλων Πάτρας - ΚΑΟΔ 63-67
INTIME SPORTS

Η εξέλιξη

Πολύ άστοχοι ήταν οι φιλοξενούμενοι στην αρχή του παιχνιδιού, δίνοντας το δικαίωμα στην ομάδα της Πάτρας να προηγηθεί με 8-0 (7:29). Στα επόμενα λεπτά ο ΚΑΟΔ έδειξε να ξυπνάει και ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ, φτάνοντας στο 18-19 στο τέλος της πρώτης περιόδου. Κι αν το πρώτο δεκάλεπτο ήταν σχετικά καλό, κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί το ίδιο για το δεύτερο. Τα καλάθια έμπαιναν με δυσκολία, τα λάθη διαδέχονταν το ένα το άλλο και οι δύο ομάδες πέτυχαν μόλις 9 (Απόλλων) και 13 (ΚΑΟΔ) πόντους, με το ημίχρονο να τις βρίσκει στο 27-32.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Απόλλων Πάτρας κατάφερε αρχικά να ισοφαρίσει (36-36) και στη συνέχεια να περάσει και μπροστά στο σκορ (40-39). Ωστόσο ο "δαιμονισμένος" Παπαμακάριος ευστοχώντας σε δύο σερί τρίποντα έδωσε και πάλι αέρα 5 πόντων στον ΚΑΟΔ. Ο Απόλλων πάλεψε στο τελευταίο δεκάλεπτο, φτάνοντας στο -2 δέκα δευτερόλεπτα πριν το φινάλε. Ωστόσο, ο ΚΑΔΟ με τις δύο εύστοχες βολές του Ζάρα στο τέλος, κατάφερε να πάρει τη νίκη με 63-67 και να να κάνει άλμα εισόδου στα Play Offs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Η καλύτερη πεντάδα:

1. Σπουδαία εμφάνιση από τον Μανόλη Παπαμακάριο, ο οποίος τελείωσε το ματς με 24 πόντους και 4/8 τρίποντα.

2. Άξιος συμπαραστάτης του ο Ζάρας με 11 πόντους και 4 ασίστ.

3. Μεγάλη συνεισφορά και από τον Χάρις με 11 πόντους.

4. Ο Όντομ βοήθησε αρκετά την ομάδα του ΚΑΟΔ όσο αγωνίστηκε (6 πόντοι).

5. Από πλευράς Απόλλων ξεχώρισε ο Φιτζπάτρικ με 19 πόντους.

Το φύλλο αγώνα

Έξι ήττες στην σειρά είναι πολλές για τον Απόλλωνα. Εκεί που η ομάδα έδειχνε πως δεν θα χάσει το εισιτήριο για τα Play Offs, τώρα είναι αρκετά πιθανό να μείνει εκτός. Ο ΚΑΟΔ παίζοντας έξυπνα, συνέχισε την παράδοση που τον θέλει να κερδίζει στην Πάτρα και με το τελικό 67-63 ισοβαθμεί προσωρινά στους 32 βαθμούς την ομάδα του Βετούλα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK