Τρίκαλα - Άρης 74-81

Ο Άρης κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στα αδιάφορα Τρίκαλα με 74-81 και ανέβηκε προσωρινά στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Τρίκαλα - Άρης 74-81

Η εξέλιξη

Ο Άρης ξεκίνησε δυναμικά απέναντι στα αδιάφορα Τρίκαλα που είχαν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία. Οι "κίτρινοι" έφτασαν σε double score στα μισά του πρώτου δεκαλέπτου (8-16), ενώ τελείωσαν την περίοδο με +7 (20-27). Στην δεύτερη περίοδο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ακόμη περισσότερο την απόδοσή τους και η διαφορά εκτινάχτηκε στο +16 με 3 λεπτά για την λήξη του ημιχρόνου, όμως με ένα σερί 8-0 τα Τρίκαλα κατάφεραν να την ρίξουν στους 8 με το πρώτο ημίχρονο να λήγει με 34-42.

Αποφασισμένη βγήκε η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη στο δεύτερο μέρος. Η διαφορά παρέμενε σταθερά πάνω από τους 10 πόντους, όσο κι αν προσπαθούσαν οι γηπεδούχοι να την ρίξουν. Ωστόσο στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, τα Τρίκαλα με τα εύστοχα σουτ του Ίνγκραμ, του Χάρις και του Τρέισι έγραψαν το 52-58. Σε ντέρμπι μετατράπηκε το ματς στο τέταρτο δεκάλεπτο. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ρίξουν την διαφορά στους δύο πόντους (62-64) με 6 λεπτά για το φινάλε.Ο Άρης όμως ήθελε περισσότερο το ματς και το έδειξε, με την ομάδα του Πρίφτη να είναι κυρίαρχη στα τελευταία λεπτά και να εξασφαλίζει τη νίκη με 74-81.

Η καλύτερη πεντάδα

1. O Τόρεϊ Τόμας ήταν καταλυτικός για τον Άρη. Πέτυχε 25 πόντους, πήρε 7 ριμπάουντ και μοίρασε 6 ασίστ.

2. Αρκετές βοήθειες προσέφερε ο Στέφεν Αντεγκμπόγιε με 11 πόντους και 4 ριμπάουντ.

3. "Σκούπα" κάτω από τα καλάθια ήταν ο Βασίλης Σίμτσακ με 11 πόντους και 10 ριμπάουντ.

4. Από πλευράς Τρικάλων ξεχώρισε ο Άλεξ Χάρις με 22 πόντους, 4 ριμπαουντ και 2 ασίστ.

5. Άξιος συμπαραστάτης του ο Κουάμε Αλεξάντερ με 16 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Το φύλλο αγώνα

Συνέχεια στις νίκες έδωσε ο Άρης στα Τρίκαλα. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη ήταν αποφασισμένη για τη νίκη που θα την διατηρούσε κοντά στην 4η θέση και κατάφερε να πανηγυρίσει στο φινάλε. Εξαιρετικός ήταν ο Τόμας, ο οποίος πέτυχε 25 πόντους και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη. Όσον αφορά τα Τρίκαλα, έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην Basket League και τα υπόλοιπα ματς έχουν πλέον διαδικαστικό χαρακτήρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK