Αρκαδικός - Καβάλα 74-68

Νίκη παραμονής πέτυχε ο Αρκαδικός στην Τρίπολη επί της Καβάλας με 74-68. Υποβιβάστηκε και μαθηματικά η ομάδα του Στιβ Γιατζόγλου.

Αρκαδικός - Καβάλα 74-68
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Έτσι κρίθηκε

Ματς τεράστιας βαθμολογικής σημασίας ήταν αυτό στην Τρίπολη μεταξύ του Αρκαδικού και της Καβάλας. Οι δύο ομάδες τα έπαιξαν όλα για όλα για την παραμονή στην κατηγορία, όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που τελικά χαμογέλασαν, παίρνοντας τη νίκη με 74-68 και έστειλαν τους αντιπάλους στη δεύτερη κατηγορία.

Ο Αρκαδικός πήρε από νωρίς το προβάδισμα χάρη στην επιθετικότητα των παικτών του. Ο Νούτινεν και ο Καββαδάς συνείσφεραν αρκετά στο σκοράρισμα στην πρώτη περίοδο, που βρήκε τους γηπεδούχους μπροστά με 21-16. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η Καβάλα το πάλεψε, όμως δεν μπόρεσε να μειώσει τη διαφορά. Μια διαφορά που όσο περνούσε η ώρα αυξανόταν. Η ομάδα του Στιβ Γιατζόγλου αγωνίστηκε με πάθος στο τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά ο Αρκαδικός με όπλο του την πολύ καλή άμυνα κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Ο άνθρωπος του αγώνα

Πολύ καλός ο Τζόουνς του Αρκαδικού. Πέτυχε 19 πόντους, ενώ ήταν πρώτος στις ασίστ (6), αλλά και στα κλεψίματα (3).

Το φύλλο του αγώνα

Ο Αρκαδικός ήταν καλύτερος από την αρχή μέχρι το τέλος. Το ήθελε περισσότερο και το έδειξε στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού. Πλέον την τελευταία αγωνιστική θα παίξει κόντρα στην ΑΕΚ για την παραμονή του. Από την άλλη η Καβάλα φαινόταν πως πολύ δύσκολα θα έμενε στην κατηγορία. Το πάλεψε στο φινάλε μήπως και κλέψει τη νίκη αλλά δεν τα κατάφερε.

Το στατιστικό του αγώνα

Αρκαδικός - Καβάλα 74-68

News 24/7

24MEDIA NETWORK