Κόροιβος - Λαύριο 86-69

Στην Α1 κατάφερε να παραμείνει ο Κόροιβος Αμαλιάδας που νίκησε με 86-69 εντός έδρας το Λαύριο και σε συνδυασμό με τη νίκη της ΑΕΚ επί του Αρκαδικού, έσωσε στο φινάλε την παρτίδα.

Κόροιβος - Λαύριο 86-69
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Έτσι κρίθηκε

Με το μαχαίρι στα δόντια μπήκαν οι παίκτες του Κοροίβου στο ματς κόντρα στο Λαύριο. Οι γηπεδούχοι ήθελαν μόνο τη νίκη προκειμένου να ελπίζουν σε παραμονή, ενώ παράλληλα χρειάζονταν και ήττα του Αρκαδικού που έπαιζε στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ.

Ο Χάρης Μαρκόπουλος είδε την ομάδα του να παίρνει από νωρίς κεφάλι στο σκορ και να κλείνει το πρώτο δεκάλεπτο με 22-21. Το Λαύριο πίεσε και ακολούθησε στο σκορ μέχρι τα τελευταία λεπτά του πρώτο μέρους. Εκεί όμως με ένα σερί 6-0 που έτρεξε ο Κόροιβος, κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με το 50-43.

Στην επανάληψη έδειχνε να υπάρχει μία ομάδα στο γήπεδο, κι αυτή ήταν ο Κόροιβος. Οι γηπεδούχοι επέβαλαν το ρυθμό του και ανέβασαν τη διαφορά πάνω από τους 20 πόντους, ώσπου στην τέταρτη περίοδο κατέβασαν ταχύτητα και έφτασαν εύκολα στο τελικό 86-69. Ένα σκορ που σε συνδυασμό με τη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον Αρκαδικό (87-74), εξασφάλισε στην ομάδα του Μαρκόπουλου την παραμονή της στην Α1.

Τα δεκάλεπτα:22-21, 50-43, 71-52, 86-69

Ο άνθρωπος του αγώνα

Ο Ντέιβις ήταν εξαιρετικός για τον Κόροιβο. Πέτυχε 25 πόντους, μάζεψε 5 ριμπάουντ και μοίρασε και 3 ασίστ.

Το φύλλο του αγώνα

Ο Κόροιβος έδειξε ότι ήθελε περισσότερο το ματς και κατάφερε να το πάρει. Οι παίκτες του έπαιξαν με πάθος, έβγαλαν ενέργεια και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν τα απόλυτα αφεντικά. Όταν έμαθαν και τα... ευχάριστα από το ΟΑΚΑ, τότε το απόγευμα μετατράπηκε σε γιορτή.

Το στατιστικό του αγώνα

Κόροιβος - Λαύριο 86-69

News 24/7

24MEDIA NETWORK