Φεστιβάλ τριπόντων στην Κύμη!

Η Κύμη πέτυχε την πρώτη νίκη της ιστορίας της στην Α1 με χαρακτηριστική άνεση και με ποσοστό 51% στο τρίποντο.

Φεστιβάλ τριπόντων στην Κύμη!

Ντέρμπι υποτίθεται πως θα ήταν το παιχνίδι της Κύμης με τον Κόροιβο στην Εύβοια αλλά τελικά οι γηπεδούχοι έκαναν υγιεινό περίπατο.

Και πως να μην κάνουν; Οι παίκτες της Κύμης έβλεπαν το καλάθι έξω από το τρίποντο σαν βαρέλι και τελείωσαν το ματς με 15/29, ποσοστό 51%!

Επίσης πέντε παίκτες είχαν διψήφιο αριθμό πόντων ενώ σε δύο από τα δεκάλεπτα η Κύμη πέτυχε από 31 πόντους!

Μετά από όλα αυτά ο Κόροιβος δεν μπορούσε να αντισταθεί και φυσιολογικά υποτάχθηκε στις ορέξεις του αντιπάλου του.

Τα δεκάλεπτα: 31-18, 45-36, 76-50, 93-70

Κύμη: Αμπντούλ-Αλίμ, Τσούπκοβιτς 19 (7ρ.), Σταμάτης 11, Μόργκαν 14 (7ρ., 4ασ.), Ελ-Αμίν 16 (6ασ.), Τουντζιαράκης 8, Σχίζας 4, Σιγκούνας, Κατράνας 4, Τζόλος 3, Κωνσταντακόπουλος 3, Πάλμπλαντ 11.

Κόροιβος: Γκότσερ 11, Μιχάλογλου 2, Χατζηνικόλας 6 (8ρ., 6ασ.), Ρίτσαρτ 8, Χολ 16, Μπράουν 19 (6ασ., 6λ.), Σαχπατζίδης 6, Σπυριδωνίδης 2, Αποστολίδης.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ