Κολοσσός - Παναθηναϊκός 61-81

Με φόρα από τα τελευταία θετικά αποτελέσματα ο Παναθηναϊκός πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα του Κολοσσού και έφτασε στο εύκολο 81-61, στο ματς που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Basket League Σκρατς.

Κολοσσός - Παναθηναϊκός 61-81

Η εξέλιξη:

Οι "πράσινοι" του Ντούσκο Ιβάνοβιτς κυριάρχησαν στο δεύτερο δεκάλεπτο (σημείο στο οποίο ουσιαστικά κρίθηκε το παιχνίδι) και δεν προβληματίστηκαν ιδιαίτερα από τον Κολοσσό. Αυτό γιατί παρουσιάστηκαν σοβαροί και διαβασμένοι, αλλά και γιατί ο Κολοσσός "βραχυκυκλώθηκε" χωρίς τα ατού του και δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Οι Εστέμπαν Μπατίστα και Βλάντο Γιάνκοβιτς σημείωσαν από 12 πόντους για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, με τον Μάικ Τζέιμς να ξεχωρίζει (με τους 21 πόντους που πέτυχε) από τον Κολοσσό Ρόδου.

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε 31 πόντους στο δεύτερο δεκάλεπτο, αφήνοντας πίσω του τον Κολοσσό Ρόδου. Οι "πράσινοι" ολοκλήρωσαν δε το πρώτο μέρος του αγώνα με 11/16 δίποντα (69%) και 8/16 τρίποντα (50%). Την ίδια ώρα, οι Ροδίτες είχαν μόλις 3/20 (!) δίποντα.

Η καλύτερη πεντάδα:

1. Ο Εστέμπαν Μπατίστα "άγγιξε" το νταμπλ νταμπλ, έχοντας 12 πόντους και 9 ριμπάουντ στο παιχνίδι.

2. Ο Ράιτ παίρνει τα πάνω του. Ο νεοαποκτηθείς σέντερ του Παναθηναϊκού έδωσε λύσεις και τελείωσε φάσεις στο καλάθι.

3. Πολύ καλή εμφάνιση και από τον Γιάνκοβιτς με 12 πόντους και 6 ασίστ.

4. Μια καλή κουβέντα και για τον Ιβάνοβιτς που στρώνει μια ομάδα που δείχνει ανταγωνιστική, παρά το γεγονός πως είναι νέα.

5. Από τους ηττημένους ο Τζέιμς "φόρτωσε" το αντίπαλο καλάθι με 21 πόντους.

Σχόλιο:

Ο Παναθηναϊκός έκανε επίδειξη δύναμης στη Ρόδο απέναντι σε μία ομάδα που την... έκανε δική του από το πρώτο λεπτό. Μπλόκαρε τα ατού του, έπαιξε με πλάνο και έκανε μία καλή πρόβα ενόψει της αναμέτρησης με την Μπάγερν Μονάχου. Στα θετικά η επιστροφή των Μαυροκεφαλίδη και Ράιτ.

Το live του αγώνα

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK