Το φύλλο αγώνα στο Άρης-ΠΑΟΚ

Ένα μικρό μέρος όσων αναγράφονται στο (τεράστιο) φύλλο αγώνα του ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ.

Το φύλλο αγώνα στο Άρης-ΠΑΟΚ

Αυτό που σίγουρα προκαλεί εντύπωση είναι η "διόρθωση" του κομισάριου του αγώνα, Κώστα Τσούλη, καθώς το φύλλο αγώνα έκλεισε στις 20:30 και όχι στις 19:25, όπως ο ίδιος είχε ενημερώσει τα Μέσα.

Το φύλλο αγώνα είναι τεράστιο. Μεταξύ άλλων σημείων αναφέρεται: " Μετά το τζάμπολ οπαδοί της Α’ ομάδας πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο ρολά χαρτιού, ένα εκ των οποίων χτύπησε στο μέτωπο τον Α’ διαιτητή με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει ελαφρά (αιμορραγία η οποία σταμάτησε με τη φροντίδα του γιατρού του Άρη). Αποχωρήσαμε από το γήπεδο και προειδοποιήσαμε την Α’ ομάδα ότι σε περίπτωση που πέσει άλλο αντικείμενο θα ζητηθεί εκκένωση του γηπέδου. Ο αγώνας ξεκίνησε κανονικά και 42’’ πριν τη λήξη του ημιχρόνου οπαδοί της Α’ ομάδας πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο πλαστικά μπουκάλια νερού, αναπτήρες και κέρματα. Αποχωρήσαμε στα αποδυτήρια και ζητήσαμε από την Α’ ομάδα την εκκένωση του γηπέδου".

Ένσταση ο Άρης

Όπως ενημέρωσε και νωρίτερα ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης οι "κίτρινοι" υπέβαλαν ένσταση μετά το τέλος του αγώνα, του οποίου το τελικό αποτέλεσμα θα κριθεί στην αίθουσα του Αθλητικού Δικαστή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK