Κηφισιά - Λαύριο 79-82

Η πρώτη νίκη του Λαυρίου στο πρωτάθλημα ήταν εκτός έδρας, με τη σπουδαία επικράτηση επί της Κηφισιάς (82-79).

Κηφισιά - Λαύριο 79-82

Έτσι κρίθηκε:

Το παιχνίδι κρίθηκε ουσιαστικά στο τέλος. Με το ντράιβ του Νίξον και με το ριμπάουντ του Μπάρλου, ύστερα από το άστοχο σουτ του Γκίκα. Βέβαια, για να φτάσουμε εκεί είδαμε ένα ωραίο αγώνα με πολλές διακυμάνσεις και ένα Λαύριο να μένει όρθιο με σπουδαίο Νίκο Μπάρλο.

Παράλληλα, οι φιλοξενούμενοι "καθάρισαν" στις περισσότερες επιθέσεις, κάτι που δεν έκανε η Κηφισιά χάνοντας τις δεύτερες παρά τα πολλά ριμπάουντ που μάζεψε (σύνολο 42!) Σημαντικό ρόλο στο ματς έπαιξε και η άστοχη προσπάθεια του Γκίκα που ουσιαστικά πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων τις ελπίδες της Κηφισιάς.

Τα δεκάλεπτα: 25-21, 43-49, 66-65, 79-82

Κηφισιά: Γκίκας 7, Μαυροειδής 24, Κασελάκης 9, Στίγκερς 8, Χογκ 17, Στίγκερς 3, Χατζηνικόλας 7, Διαμαντάκος, Χρυσικόπουλος 4, Συριδωνίδης, Φρέιζερ.

Λαύριο: Γιανγκ 15, Σακελαρίου 2, Περράκης 9, Γιαννακόπουλος 1, Μπάρλος 21, Μπάκας, Τσίρος, Νικολακόπουλος 6, Νίξον 22, Κακλαμανάκης, Μπέμπης, Έβανς.

Ο άνθρωπος του αγώνα:

Ο Μπάρλος είναι ο άνθρωπος που δίνει αέρα... Α1 στο Λαύριο. Έπαιξε σπουδαίο ρόλο για την πρώτη νίκη και μάλιστα σε μια δύσκολη έδρα όπως αυτή της Κηφισιάς. Τελείωσε το ματς με 21 πόντους, ενώ είχε και την κρίσιμη τελευταία φάση.

Φύλλο αγώνα:

Φρένο για την Κηφισιά μετά από δύο νίκες, έχοντας μάλιστα ένα διπλό στην Πυλαία. Το Λαύριο μπορεί να πάρει τα πάνω του μετά από αυτό το αποτέλεσμα.

Το στατιστικό του αγώνα:

Κηφισιά - Λαύριο 79-82

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

VIDEO: Ένσταση από την Κηφισιά για το καλάθι του Μαυροειδή

News 24/7

24MEDIA NETWORK