Μαρκόπουλος: "Νικήσαμε χωρίς καλές επιλογές". Αλεξανδρής: "Θα έρθει η νίκη"

Ο Σούλης Μαρκόπουλος αναγνώρισε ότι ο ΠΑΟΚ δεν έκανε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση, παρά τη νίκη του στη Νέα Σμύρνη.

Μαρκόπουλος: "Νικήσαμε χωρίς καλές επιλογές". Αλεξανδρής: "Θα έρθει η νίκη"

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε:

"Γνωρίζαμε πως ο Πανιώνιος θα εμφανιστεί πολύ καλύτερος, μετά τις αλλαγές που έκανε. Έχει δημιουργήσει ένα ρόστερ με παίκτες που μπορούν να προσφέρουν πολλά. Ο κόουτς ωστόσο, χρειάζεται λίγο χρόνο για να τους "μοντάρει". Για να καταλάβει ο καθένας τι πρέπει να κάνει στο γήπεδο και πώς μπορεί να βοηθήσει. Για να γίνουν καλύτερες οι συνεργασίες. Εμείς δεν ξεκινήσαμε καλά, βελτιώσαμε την άμυνα μας, αλλά δεν κάναμε καλές επιλογές στην επίθεση. Παρ' όλα αυτά, καταφέραμε να νικήσουμε".

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής από την πλευρά του είπε:

"Κατ' αρχάς, συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Ο αντίπαλος μας, μας κέρδισε μέσα στις ρακέτες, κάτι που είχαμε επισημάνει πριν το παιχνίδι. Εκεί είχαμε αδυναμία, όπως φάνηκε και από τα ριμπάουντ. Ήταν ένας από τους πιο καθοριστικούς παράγοντες, ως προς την έκβαση του ματς.

Θέλω να σταθώ στον κόσμο του Πανιωνίου που ήταν πάλι δίπλα μας και μας βοήθησε. Τον ευχαριστώ και για την υποδοχή των παικτών και τη δική μου. Αυτό που δεν μου άρεσε, ήταν ότι στις προπονήσεις είχαμε καλύτερη εικόνα, από ό,τι στο ματς. Ήμασταν βιαστικοί και κάναμε λάθη. Όταν πήραμε το προβάδισμα, αντί να το χρησιμοποιήσουμε, κάναμε λάθος επιλογές".

News 24/7

24MEDIA NETWORK