Πρίφτης: "Κακή διαχείριση". Μαρκόπουλος: "Θυσιαζόμαστε..."

Εκ διαμέτρου αντίθετα τα συναισθήματα σε Κόροιβο και Άρη μετά την έκβαση του αγώνα στην Αμαλιάδα.

Πρίφτης: "Κακή διαχείριση". Μαρκόπουλος: "Θυσιαζόμαστε..."
Πρίφτης Άρης

Ο Δημήτρης Πρίφτης επιχείρησε να εξηγήσει τι συνέβη στον Άρη και έχασε μέσα από τα χέρια του τη νίκη επί του Κοροίβου. Ο κόουτς των "κιτρίνων" σχολίασε: " Είχαμε μία δύσκολη εβδομάδα, μαζί είχαμε και κακή διαχείριση της κατάστασης στα τελευταία 4,5 λεπτά. Δεν είχαμε συγκέντρωση κι αυτός ήταν ο βασικός λόγος που χάσαμε το ματς. Ήμασταν κακοί στην επίθεση στο τελευταίο δεκάλεπτο πετυχαίνοντας μόλις 9 πόντους. Ήταν καθαρά αγωνιστική απόφαση η μη χρησιμοποίησή του Τσούπκοβιτς. Δεν τίθεται θέμα αντικατάστασής του".

Ο Χάρης Μαρκόπουλος επεσήμανε: " Ξέραμε ότι παίζαμε με μία από τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος. Ο Άρης παίζει πολύ καλό μπάσκετ είτε σε γρήγορο τέμπο είτε σε οργανωμένη επίθεση και σκοράρει αρκετά. Από το 15′ ως το 35′ ο Άρης ήλεγχε τον αγώνα. Εμείς δείξαμε μεγάλα ψυχικά αποθέματα στο τέλος και οδηγήσαμε τον αντίπαλο σε λάθη, παίρνοντας την ψυχολογία με το μέρος μας και πετυχαίνοντας ορισμένα μεγάλα καλάθια.

Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά μέσα από την καρδιά μου, θυσιάζουν τον εαυτό και την υγεία τους για την ομάδα. Από την άλλη, ο κόσμος έδειξε στο τελευταίο πεντάλεπτο τι σημαίνει καυτή έδρα. Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί. Το πρωτάθλημα είναι μία εναλλαγή συναισθημάτων και θυμόμαστε πώς ήμασταν μετά τον αγώνα της πρεμιέρας με τα Τρίκαλα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κόροιβος - Άρης 67-65

News 24/7

24MEDIA NETWORK