Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 80-55

Ο Ολυμπιακός δεν συνάντησε καμία αντίσταση από τον ΠΑΟΚ και είχε ένα εύκολο μεσημέρι στο ΣΕΦ, επικρατώντας με 80-55 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Κορυφαίος για τους ερυθρόλευκους ο Βασίλης Σπανούλης με 15 πόντους.

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 80-55
INTIME SPORTS

Η εξέλιξη

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά στο παιχνίδι ο Ολυμπιακός φρόντισε να δείξει τις διαθέσεις του, αφήνοντας τους παίκτες του δικεφάλου απλά να παρακολουθούν τη σταδιακή αύξηση της διαφοράς. Το τέλος της πρώτης περιόδου βρήκε τους γηπεδούχους να έχουν αποκτήσει μια απόσταση πέντε πόντων (18-13), χτίζοντας τη βάση για τη συνέχεια.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός ήταν και πάλι αισθητά καλύτερος χωρίς να ανεβάσει στροφές. Το τέλος του ημιχρόνου βρήκε τους παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου να έχουν αυξήσει τη διαφορά στους 9 πόντους (40-31).

Κι αν στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου κρατούσε τα προσχήματα, δεν συνέβη το ίδιο και στη συνέχεια όταν οι ερυθρόλευκοι "καθάρισαν" με συνοπτικές διαδικασίες την υπόθεση νίκη.

Καθοριστικότερη όλων ήταν η τρίτη περίοδος του αγώνα, όταν το επιμέρους σκορ έφτασε στο 26-11. Ο ρυθμός στο 4ο δεκάλεπτο έπεσε με τα τελευταία λεπτά να αποκτούν διαδικαστικό χαρακτήρα.

Η καλύτερη πεντάδα

1. Ο Βασίλης Σπανούλης δεν ανέβασε στροφές. Παρόλα αυτά κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα με 15 πόντους, περισσότερους από κάθε άλλον στο παρκέ.

2. Ο Αγραβάνης πήρε περισσότερο χρόνο συμμετοχής από κάθε άλλον συμπαίκτη του στο παιχνίδι και ολοκλήρωσε με θετικό πρόσημο την παρουσία του στο ματς με 11 πόντους στο ενεργητικό του.

3. Ένα εντυπωσιακό κάρφωμα στο ματς που αποτέλεσε τη φάση του αγώνα, είναι από μόνο του αρκετό προκειμένου να συμπεριληφθεί στην κορυφαία πεντάδα του αγώνα.

4. Ο Χαραλαμπίδης είναι ο ένας εκ των δύο παικτών του ΠΑΟΚ που προσπάθησε να κρατήσει τα προσχήματα ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 12 πόντους.

5. Αν υπάρχει ακόμη ένας παίκτης του δικεφάλου που αξίζει να συμπεριληφθεί στη σχετική λίστα, αυτός είναι ο Κάρτερ που κατάφερε να χτυπήσει δύο φορές από τη γραμμή των τριών πόντων, στις προσπάθειες που επιχείρησε.

Φύλλο αγώνα

Ο Ολυμπιακός δεν ίδρωσε και κατάφερε να υποχρεώσει τον ΠΑΟΚ στην πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα με τη διαφορά να σταματάει στο +25. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου δεν αγχώθηκε ούτε στιγμή και σε αυτό συνέβαλε και η παρουσία των φιλοξενούμενων που παρουσιάστηκαν κατώτεροι των προσδοκιών.

Αποδείχτηκε περίτρανα ότι η διαφορά, παρά το ανεβασμένο επίπεδο στον ΠΑΟΚ, παραμένει μεγάλη και ο Ολυμπιακός δείχνει ότι μπορεί να ξεπερνά εύκολα το εμπόδιο οποιασδήποτε ομάδας από τις θέσεις 2 και κάτω.

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK