Πανελευσινιακός - Ρέθυμνο 70-80

Με σταθερό προβάδισμα από την αρχή μέχρι το τέλος το Ρέθυμνο πανηγύρισε το διπλό στην Ελευσίνα (80-70) και έδειξε ότι δεν ανήκει στο γκρουπ των ομάδων που θα παλέψουν για τη σωτηρία.

Πανελευσινιακός - Ρέθυμνο 70-80

Η εξέλιξη

Το Ρέθυμνο άρχισε με 13 αναπάντητους πόντους και έκτοτε, μετά δηλαδή το πρώτο πεντάλεπτο, δεν έχασε το προβάδισμα σε κανένα χρονικό σημείο. Δεν ήταν τόσο η δική του απόδοση που έκανε τη διαφορά (19-6, 25-14) όσο η νευρικότητα και η αστοχία των "σταχυοφόρων", οι οποίοι έχαναν τη μία βολή μετά την άλλη.

Μάλιστα η ομάδα Σκουρτόπουλου, εκμεταλλευόμενη τις διαμορφωθείσες συνθήκες, πήγε στο 40-25 και στο 49-35, ελέγχοντας πλήρως την κατάσταση στο παρκέ ακόμη κι όταν ο Πανελευσινιακός έριξε τη διαφορά σε μονοψήφια επίπεδα (52-45, 64-55). Στο 35' το Ρέθυμνο ήταν ξανά στο +13 (73-58) και έκοψε τα φτερά της της ομάδας του Κουστένη που παρέδωσε το πνεύμα της.

Η καλύτερη πεντάδα

1. Ο Βίνσεντ Κάουνσιλ, ένας αυθεντικός σκόρερ για το Ρέθυμνο.

2. Ο Ντέγιαν Κράβιτς για το νταμπλ-νταμπλ.

3. Ο Τρέβις Σίμπσον, ο οποίος έχτισε τις προϋποθέσεις διπλού για το Ρέθυμνο.

4. Ο Ελάιζα Τζόνσον γιατί προσπάθησε να κρατήσει όρθιο τον Πανελευσινιακό.

5. Ο Γιάννης Σίνης, παίκτης που έδωσε απρόσμενες λύσεις για τους Κρητικούς ερχόμενος από τον πάγκο.

Το φύλλο αγώνα

Το Ρέθυμνο πήρε ό,τι του έδωσε ο Πανελευσινιακός. Με καλύτερους ξένους στο ρόστερ και περισσότερο βάθος πάγκου η ομάδα του Σκουρτόπουλου είχε τα ηνία και δεν έχασε την ηρεμία του όταν οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν. Με 18/34 βολές σ' εντός έδρας ματς και επτά λιγότερα ριμπάουντ οι "σταχυοφόροι" δεν είχαν τύχη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK