Πρίφτης: "Μεταλλαχθήκαμε"

Ο Δημήτρης Πρίφτης προσπάθησε να συνδέσει τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ με τον εφιάλτη στην Ποντγκόριτσα, αλλά δεν τα κατάφερε.

Πρίφτης: "Μεταλλαχθήκαμε"
Πρίφτης Άρης

Κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος από τους παίκτες του είχε ο Δημήτρης Πρίφτης μετά τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο κόουτς του Άρη τόνισε: " Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες για τη μετάλλαξη αυτή μέσα σε τρεις μέρες. Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση, παίξαμε σαν ομάδα και η αξία του αντιπάλου δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στη νίκη μας. Είχαμε μια πολύ διδακτική Τετάρτη στον αγώνα με τη Μπούντουτσνοστ. Αν με ρωτήσετε τι συνέβη δεν μπορώ να το προσδιορίσω ακριβώς, είναι από τα ανεξήγητα βράδια.

Δεν είχαμε τη συγκέντρωση και την ενέργεια που είχαμε σήμερα και κερδίσαμε αυτό το δύσκολο παιχνίδι. Υπάρχουν ψυχολογικές μεταπτώσεις για τις ομάδες που παίζουν δύο παιχνίδια την εβδομάδα και θα πρέπει να βρεις τον τρόπο να τις διαχειρίζεσαι. Χρειάζεται συλλογικότητα και εμπιστοσύνη στους κόλπους της ομάδας για να μπορείς να συνεχίζεις. Πρέπει να αφήσουμε αυτή την πρόσκαιρη χαρά, γιατί σε λίγες μέρες έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην Ούνιξ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΕΚ - Άρης 74-83

News 24/7

24MEDIA NETWORK