Τρίκαλα - Κολοσσός 89-86

Τέλος σε ένα σερί πέντε ηττών έβαλαν τα Τρίκαλα που επικράτησαν εντός έδρας του Κολοσσού με 89-86.

Τρίκαλα - Κολοσσός 89-86

Έτσι κρίθηκε

Αρκετά ισορροπημένο ήταν το ματς στα Τρίκαλα, με τους γηπεδούχους να επικρατούν στα σημεία του Κολοσσού. Το πρώτο δεκάλεπτο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 23-23, ενώ πόντο-πόντο "βάδιζαν" και στη δεύτερη περίοδο. Ο Κολοσσός ήταν ελαφρώς καλύτερος και χάρη στην ευστοχία των παικτών του κατάφερε να φτάσει μέχρι και το +5 (34-39) στα 4:27 πριν το ημίχρονο. Τα Τρίκαλα όμως απάντησαν και με ένα σερί στο φινάλε του δεύτερου δεκαλέπτου ανέτρεψαν την κατάσταση (49-45).

Σταθερά μπροστά στο σκορ ήταν οι γηπεδούχοι και στην τρίτη περίοδο. Παίζοντας καλή άμυνα και βελτιώνοντας τα σουτ τους κατάφεραν να πάνε με +8 πόντους (70-62) στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ο Κολοσσός έκανε την αντεπίθεσή του πριν το φινάλε, έφερε το ματς στα ίσια (86-86), όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν τελικά μια πολύτιμη νίκη με 89-86.

Ο άνθρωπος του αγώνα

Εξαιρετικός ήταν ο Τζάστιν Ρόμπινσον για τα Τρίκαλα. Ο Βρετανός πόιντ γκαρντ ολοκλήρωσε το ματς με 23 πόντους, "πληγώνοντας" την πρώην ομάδα του.

Το φύλλο αγώνα

Βαθιά βαθμολογική "ανάσα" πήραν τα Τρίκαλα με τη νίκη τους κόντρα στον Κολοσσό. Η ομάδα έτρεχε ένα άσχημο σερί πέντε ηττών και βρισκόταν πολύ χαμηλά στη βαθμολογία, επομένως ήταν απαραίτητη μια νίκη για να αλλάξει το κλίμα. Την πέτυχαν ενάντια σε έναν αξιόλογο αντίπαλο όπως ο Κολοσσός κι αυτό την κάνει ακόμη πιο σημαντική.

Το στατιστικό του αγώνα

Τρίκαλα - Κολοσσός 89-86

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η βαθμολογία και τα στατιστικά της Basket League

News 24/7

24MEDIA NETWORK