Μπαρτζώκας: "Σε διαδικασία επανένταξης"

Μετά την ευρεία νίκη στην Ελευσίνα ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε λόγο για διαδικασία επανένταξης ορισμένων παικτών στο σύνολο.

Μπαρτζώκας: "Σε διαδικασία επανένταξης"

Ο κόουτς του Ολυμπιακού τόνισε: " Ο Πανελευσινιακός κοίταξε το επόμενο παιχνίδι του, το ίδιο και εμείς, αλλά επειδή υπήρχε και κόσμος που κοίταζε αυτό το ματς, έπρεπε να παίξουμε με την απαιτούμενη σοβαρότητα. Βρήκαμε την ευκαιρία να μοιράσουμε το χρόνο, να παίξουν περισσότερο οι νέοι παίκτες μας σε ένα παιχνίδι ελεύθερο, το οποίο τουλάχιστον είχε ωραίες φάσεις αφού δεν είχε ανταγωνισμό.

Ο Πρίντεζης νιώθει έναν πόνο, αλλά πιο συγκεκριμένη απάντηση θα έχουμε αύριο από τον γιατρό. Δεν νομίζω και θέλω να ελπίζω πως δεν είναι κάτι σοβαρό. Εμείς είμαστε στη διαδικασία επανένταξης κάποιων προσώπων καθώς μπήκε ο Σίμονς στην προπόνηση, πήρε χρόνο ο Παπαπέτρου και ο Καββαδάς και είμαστε σε μια διαδικασία μοιράσματος του χρόνου διαφορετικά από ό,τι στην Ευρωλίγκα".

Ο Γιώργος Σκαραφίγκας τόνισε από την πλευρά του: " Θέλω να σταθώ μόνο στους παίκτες μου και να τους δώσω πολλά συγχαρητήρια για το μυαλό και την προσπάθεια στο τρίτο δεκάλεπτο βοηθώντας τον Ολυμπιακό να κάνει μια καλή προπόνηση. Για το παιχνίδι δεν έχουμε τίποτα να πούμε. Ο Ολυμπιακός έχει εντυπωσιάσει και θα γίνω λίγο κόλακας του κόουτς γιατί η αλήθεια πρέπει να λέγεται. Η ομάδα αυτή πουλάει το προϊόν και μπορεί να συνδυάζει το εκπληκτικό θέαμα με τα αποτελέσματα και κυριότερο την υγεία μέσα στο γήπεδο. Οι παίκτες έχουν διακριτούς ρόλους και αυτό είναι πολύ δύσκολο σε μια τόσο μεγάλη ομάδα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK