Παναθηναϊκός - Πανιώνιος 92-61

Ο Παναθηναϊκός έκοψε τη φόρα του Πανιωνίου και με το εμφατικό 92-61 πρόσθεσε ακόμα μία νίκη στο... σακούλι του.

Παναθηναϊκός - Πανιώνιος 92-61

Η εξέλιξη:

Σε μία αναμέτρηση με 12.000 θεατές (λόγω του 1 ευρώ γενική είσοδος) ο Παναθηναϊκός με ρεσιτάλ ασίστ και ριμπάουντ, έχτισε από την αρχή του ματς τη διαφορά και έδειξε τα δόντια του στον Πανιώνιο. Για του... λόγου το αληθές, το πρώτο μέρος έκλεισε στο 49-33 με τον Παναθηναϊκό να έχει 7/9 βολές, 12/15 διπ., 6/15 τριπ., 10-5 ριμπ., 6 λάθη και 10 ασίστ και τους "κυνανέρθους" 4/11 βολες, 13/18 διπ., 1/10 τριπ., 7-5 ριμπ., 7 λάθη και 5 ασίστ.

Ιδια εικόνα και στο τρίτο δεκάλεπτο με τον Πανιώνιο να είναι άστοχος και τον Αλεξανδρή να ψάχνει λύσεις για να μαζέψει τη διαφορά. Στην αντίπερα όχθη, ο Ιβάνοβιτς βλέποντας ότι το ματς έγινε... προπόνηση, χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες χωρίς να αλλοιώσει την εικόνα του αγώνα. Το 92-61 έγραψε την ιστορία του αγώνα που ικανοποίησε τον κόσμο που γέμισε το ΟΑΚΑ.

Η καλύτερη πεντάδα:

Ο Γιάνκοβιτς "σκότωσε" την πρώην ομάδα του με 18 πόντους.

Πολύ καλός και ο Γκιστ με 19 πόντους.

Ο Διαμαντίδης δεν φόρτωσε το αντίπαλο καλάθι, φρόντισε όμως να μοιράσει ασίστ.

Ο Ιβάνοβιτς ξεκούρασε τους λεγόμενους βασικούς και έδωσε τη χαρά της συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του.

Ο Πανιώνιος πάλεψε με τους 12 πόντους του Γουντς...

Το φύλλο αγώνα:

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε με την πρέπουσα σοβαρότητα τον Πανιώνιο που έδειχνε -και ήταν- ανεβασμένος στα τελευταία ματς και δη από τότε που ανέλαβε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής. Σοβαρός και πειθαρχημένος ακόμα και όταν ο Ιβάνοβιτς έβαλε μέσα την πιτσιρικαρία. Οσον αφορά στον Πανιώνιο, ήταν μία ήττα... εντός προγράμματος και δεν πρέπει να αποπροσανατολίσει ενόψει συνέχειας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK