Αμφίβολος με Ολυμπιακό ο Μπράουν

Ο Αμερικανός γκαρντ της ΑΕΚ, Τζέι Κόβαν Μπράουν τραυματίστηκε στην σημερινή (05/03) προπόνηση της ΑΕΚ κι οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πως έχει υποστεί οστικό οίδημα και βλάβη στη δεξιά ποδοκνημική. Διαβάστε το διάστημα απουσίας του.

Αμφίβολος με Ολυμπιακό ο Μπράουν

"Πονοκέφαλος" για τον Γιούρι Ζντοβτς ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό (13/03). Ο Τζέι Κόβαν Μπράουν τραυματίστηκε στην προπόνηση του Σαββάτου (05/03) και οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη έδειξαν πως έχει υποστεί οστικό οίδημα και βλάβη στη δεξιά ποδοκνημική.

Ο Αμερικανός γκαρντ αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για μία εβδομάδα και θα κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει το ντέρμπι με τους "ερυθρόλευκους". Σύμφωνα με ενημέρωση της ΚΑΕ, θα ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή και η κατάστασή του θα επανεξεταστεί.

Photo Credits: Action Images

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ