Ανακοίνωσε Ανοσίκε η ΑΕΚ

Ο Όου Ντι Ανοσίκε είναι και επίσημα παίκτης της ΑΕΚ, με τους κιτρινόμαυρους να ανακοινώνουν την απόκτησή του μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ανακοίνωσε Ανοσίκε η ΑΕΚ

Η ανακοίνωση:

"Η διοίκηση της ΑΕΚ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον Όου Ντι Ανοσίκε (24χρ., 2μ.03).

Ο Αμερικανός σέντερ με τις νιγηριανές ρίζες υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος περιόδου 2015-2016 με τη Βασίλισσα".

Bιογραφικό

Ο Οντέρα (Όου Ντι) Ανοσίκε γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη στις 3/1/1991. Είναι νιγηριανής καταγωγής Αμερικανός και τα πρώτα του βήματα στον χώρο του μπάσκετ τα έκανε με το κολλέγιο της Σιένα. Τελείωσε τις τελευταίες 2 χρονιές με διψήφια νούμερα σε πόντους και ριμπάουντ, ενώ διατήρησε κι ένα σερί 17 συνεχόμενων αγώνων με double-double, που συνιστά το 2ο μεγαλύτερο σερί τα τελευταία 15 χρόνια στο NCAA. Με το που αποφοίτησε επόμενος προορισμός του η Ιταλία και η Σκαβολίνι.

Ο 24χρονος σέντερ στην πρώτη του επαγγελματική σεζόν με τη Σκαβολίνι είχε 14.3 πόντους, 13.1 ριμπάουντ και 1.1 κλεψίματα ανά παιχνίδι. Επόμενος σταθμός η Αβελίνο όπου είχε 11.5 πόντους μ.ο. Να σημειωθεί ότι και τις δύο χρονιές στην Ιταλία βγήκε πρώτος σε ριμπάουντ σε όλο το πρωτάθλημα. Τελευταίος του σταθμός η Λαμποράλ Κούτσα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK