Ανακοίνωσε... πύργο η ΑΕΚ!

Αργά αλλά σταθερά η ΑΕΚ συνεχίζει να χτίζει το ρόστερ της επόμενης σεζόν, αφού μετά την ανανέωση του Δημήτρη Μαυροειδή και την απόκτηση του ταλαντούχου Γιάννη Αγραβάνη ανακοίνωσε και την απόκτηση του Ντελρόι Τζέιμς.

Ανακοίνωσε... πύργο η ΑΕΚ!

Πρόκειται για έναν 30χρονο φόργουορντ/σέντερ με ύψος 2μ.03 ο οποίος από το 2011 και μετά όταν αποφοίτησε από το ΠανεπιστήμιοRhodeIslandέπαιξε σε έξι ευρωπαϊκές ομάδες σε τέσσερις χώρες! Την ισραηλινή Μπνέι Ασαρόν, τις ιταλικές Φερεντίνο, Μπρίντιζι και Ρέτζιο Εμίλια, τη ρωσική Ενισέι Κράσνογιαρσκ και την τουρκική Μπαλικεσίρ.

Αν, δε, το επώνυμο (Τζέιμς) σας… θυμίζει κάτι είναι γιατί πρόκειται για τον αδερφό του Σον Τζέιμς ο οποίος τη σεζόν 2015-16 έκανε ένα σύντομο πέρασμα από τον Ολυμπιακό παίζοντας σε πέντε ματς της Ευρωλίγκα. Προέρχεται, άλλωστε, από μπασκετική οικογένεια (έχει 4 αδέρφια και 3 αδερφές) αφού εκτός του Σον, μπάσκετ είχε παίξει ο Γκόρντον Τζέιμς (σε Ιαπωνία και Αργεντινή) και ο Λεξ Τζέιμς (αποφοίτησε από το Σεντ Φράνσις αλλά δεν έγινε επαγγελματίας).

Να σημειωθεί, δε, ότι ο Ντελρόι δύο φορές στην καριέρα του έπαιξε αντίπαλος του Σον στην ίδια σεζόν, η πρώτη το 2011-12 με τον Ντελρόι στην Μπνέι Ασαρόν και τον Σον στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και η 2η το 2014-15 με τον Ντελρόι στη Μπρίντιζι και τον Σον στην Αρμάνι Μιλάνο!

Ο Ντελρόι που όπως και ο Σον γεννήθηκε στη Γκουιάνα (χώρα της Νοτίου Αμερικής) και μετακόμισε με την υπόλοιπη οικογένεια στο Μπρούκλιν σε ηλικία 3 ετών.

Ανακοίνωσε... πύργο η ΑΕΚ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK