Ανοσίκε: "Να είμαστε ψηλά"

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται, από την Τρίτη, ο Όου Ντι Ανοσίκε, καθώς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ΑΕΚ ενόψει της αποψινής αναμέτρησης (07/10, 19:30) του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Άρη.

Ανοσίκε: "Να είμαστε ψηλά"

Ο Αμερικανός σέντερ ( που συμφώνησε για συνεργασία μέχρι το τέλος της περιόδου) έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο aekbc.gr:

"Aισθάνομαι πολύ όμορφα που ήλθα στην ΑΕΚ και την Ελλάδα. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω σε μία δυνατή διοργάνωση, με πολύ καλούς συμπαίκτες, με εξαιρετικό κόουτς και σε μία εντυπωσιακή πόλη, όπως είναι η Αθήνα. Γνωρίζω ότι το ελληνικό Πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι δύο πολύ δυνατές ομάδες που πρωταγωνιστούν στην Ευρωλίγκα, ωστόσο, στόχος μας ως ΑΕΚ είναι να είμαστε ψηλά στο τέλος της περιόδου.

Προσωπικά, θέλω να βοηθήσω την ομάδα ώστε να καταφέρει: Μία πολύ καλή παρουσία στο Πρωτάθλημα που θα συνοδευτεί με την είσοδο της ομάδας στα πλέι οφ, αξιοπρόσεκτη παρουσία στο Κύπελλο Ελλάδας και πρόκριση στην δεύτερη φάση των ομίλων του Eurocup".

News 24/7

24MEDIA NETWORK