Aπέσυραν την πρότασή τους οι Γεωργατζόγλου και Καλογεώργος

Με ανακοίνωσή τους τη Δευτέρα οι κκ Γεωργατζόγλου και Καλογεώργος γνωστοποίησαν ότι απέσυραν την πρότασή τους για την απόκτηση του 51% των μετοχών της νέας ΚΑΕ ΑΕΚ.

Aπέσυραν την πρότασή τους οι Γεωργατζόγλου και Καλογεώργος

Αναλυτικά

«Μετά και την μη εμφάνιση του κ. Αλεξίου στην προγραμματισμένη σημερινή μαs συνάντηση, (που θα γινόταν για την προσκόμιση από την πλευρά του των οικονομικών στοιχείων, προγραμματισμού, προυπολογισμού, ΑΦΜ τηs καινούργιαs KAE, κλπ), η οποία έρχεται ωs συνέχεια των δημοσιευμάτων περί "άλλων μεγάλων επενδυτών από το εξωτερικό" ή "ότι ο κ. Αλεξίου ψάχνει κάτι καλύτερο από τουs πραγματικούs ενδιαφερόμενουs Γεωργαντζόγλου-Καλογεώργο", τα οποία ξεκάθαρα τορπιλίζουν τιs διαπραγματεύσειs και υποβαθμίζουν την πρόταση μαs για την άμεση κάλυψη του 51% του μετοχικού κεφαλαίου (την μόνη μέχρι σήμερα αληθινή και κιτρινόμαυρων χρωμάτων) , καταλαβαίνουμε ότι προφανώs κάποιοι θέλουν να κερδίσουν χρόνο, μόνο που ξεχνούν ότι η ΑΕΚ δεν έχει χρόνο !!!

Κατόπιν των ανωτέρω παραμένουμε στιs θέσειs μαs, αποσύρουμε όμωs την πρόταση μαs, διότι δεν επιθυμούμε να εμπλακούμε σε παιχνίδια εξουσίαs και δεν επιθυμούμε να σέρνεται η πρόταση μαs ή να χρησιμοποιείται για άλλουs διαπραγματευτικούs λόγουs. To ενδιαφέρον μαs όμωs και τα αισθήματα μαs παραμένουν πάντα ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ.

Νίκοs Γεωργαντζόγλου, Κων/νοs Kαλογεώργοs»

News 24/7

24MEDIA NETWORK