Δίνει εξηγήσεις την Τετάρτη ο Μενσά Μπονσού

Ο σέντερ της ΑΕΚ, Ποπς Μενσά Μπονσού θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την προσεχή Τετάρτη (27/05) προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για το θέμα του ντόπινγκ που προέκυψε την περασμένη εβδομάδα.

Δίνει εξηγήσεις την Τετάρτη ο Μενσά Μπονσού
INTIME SPORTS

Το δείγμα που είχε δώσει ο Ποπς Μενσά Μπονσού στις 18/03 και στο ματς της ΑΕΚ με τα Τρίκαλα είχε απαγορευμένη ουσία, όπως γνωστοποίησε το ΕΣΚΑΝ, ενώ η "κιτρινόμαυρη" ΚΑΕ με επίσημη ανακοίνωσή της τόνισε πως επιφυλάσσεται για τις επόμενες κινήσεις της.

Οι πρώτες πληροφορίες που διέρρευσαν από την ομάδα, ανέφεραν πως ο παίκτης είχε δηλώσει στον ΕΣΑΚΕ το φάρμακο που έπαιρνε (σ.σ. πρόκειται για ένα φαρμακευτικό σκεύασμα που παίρνει εδώ και χρόνια για να αντιμετωπίσει μια ασθένεια) κανονικά στις αρμόδιες αρχές -και άρα όλοι γνώριζαν τα συστατικά του.

Πλέον ο Βρετανός άσος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, πιθανότατα την προσεχή Τετάρτη (27/05), όπου θα δώσει τις δικές του εξηγήσεις για το περιστατικό. Η ακριβής ημερομηνία θα οριστικοποιηθεί με την έλευση του Μενσά Μπονσού, ο οποίος αναμένεται στην Ελλάδα από τη Μ. Βρετανία την Τρίτη (26/05).

News 24/7

24MEDIA NETWORK