Δυναμικό μπάσιμο για Τσαλμπούρη η ΑΕΚ

Εντονο ενδιαφέρον για να κάνει δικό της τον Γιώργο Τσαλμπούρη έχει δείξει σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η ΑΕΚ.

Δυναμικό μπάσιμο για Τσαλμπούρη η ΑΕΚ

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει φτάσει ήδη σε προφορική συμφωνία με τον πρόεδρο του Πιερικού ο οποίος κατέχει τα δικαιώματα του παίκτη για την Ευρώπη και επιχειρεί να πείσει και την πλευρά του αθλητή.

Ως γνωστό, ο Τσαλμπούρης βρέθηκε στο κολέγιο τoυ Iowa State κατά την περασμένη σεζόν χωρίς όμως να πάρει τις ευκαιρίες που ήθελε.

Ο νεαρός Έλληνας σέντερ αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχους παίκτες, αφού συνδυάζει μεγάλο ύψος (2.15μ), με πλαστικότητα στις κινήσεις. Παράλληλα, έχει πολύ καλό μακρινό σουτ κι ένα στιλ που παραπέμπει στον Γκρεγκόρ Φούτσκα, σύμφωνα με τους ειδικούς.

Ήταν σίγουρο πώς θα τραβήξει την προσοχή πολλών κολεγίων, με τους «Κυκλώνες» να είναι τελικά εκείνοι που τον έκαναν δικό τους. Είναι γόνος μπασκετικής οικογένειας.

Αν τελικά ο Τσαλμπούρης πειστεί να επιστρέψει στην Ελλάδα και να αφήσει το αμερικανικό όνειρο, τότε η ΑΕΚ έχει πολύ καλές πιθανότητες. To σίγουρο είναι ότι την Τρίτη o παίκτης θα έχει συνάντηση με τον Ντούσαν Σάκοτα ο οποίος θα του εξηγήσει το ρόλο που θα έχει στην ομάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK