Είχε ανακοινωθεί από τον Προμηθέα και... υπέγραψε στην ΑΕΚ!

Μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου ο Γιάνικ Φράνκε ανήκε στον Προμηθέα. Την Κυριακή ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ!

Είχε ανακοινωθεί από τον Προμηθέα και... υπέγραψε στην ΑΕΚ!

Την Αθήνα με την Πάτρα χωρίζουν 211 χιλιόμετρα. Απόσταση αμελητέα για έναν παίκτη που ήθελε να παίξει μπάσκετ στην Ελλάδα.

Από την Κυριακή ο διεθνής Ολλανδός Γιάνικ Φράνκε ανήκει στο δυναμικό της ΑΕΚ. Δοκιμάστηκε, έπεισε και υπέγραψε συμβόλαιο για τρία χρόνια.

Αυτό που δεν έδωσε στον 20χρονο γκαρντ-σκόρερ ο νεοφώτιστος Προμηθέας. Στις 19 Σεπτεμβρίου οι Πατρινοί είχαν ανακοινώσει την απόκτηση του Φράνκε καλωσορίζοντάς τον στην οικογένεια του συλλόγου. Το σχετικό κείμενο εξακολουθεί μάλιστα να είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Προμηθέα.

Είχε ανακοινωθεί από τον Προμηθέα και... υπέγραψε στην ΑΕΚ!

Μόνο που αυτή η μεταγραφή δεν έγινε ποτέ. Στις τελικές συζητήσεις που έλαβαν τις πρώτες ημέρες του τρέχοντος μήνα ο άνθρωπος που τον εκπροσωπούσε διαφώνησε στην έκταση του συμβολαίου και η τελειωμένη δουλειά χάλασε.

Έκτοτε ο Φράνκε ψάχτηκε και βρήκε τρόπο να δοκιμαστεί στην ΑΕΚ. Η οποία τον κάλυψε από κάθε άποψη και, αφού ικανοποίησε, τον απέκτησε. Επειδή πάντως στην παρούσα φάση δεν χωράει στο ρόστερ για το πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Basket League, ίσως αναζητηθεί ομάδα να παραχωρηθεί δανεικός - την πέμπτη στη μικρή καριέρα του μετά τις ολλανδικές Λέιντεν, Ρότερνταμ, Χρόνινχεν και τη φινλανδική Λόιμα.

Στον Προμηθέα πάντως όχι...

News 24/7

24MEDIA NETWORK