Ντάνιελ Όρτον, ένα "θηρίο" για την ΑΕΚ

Πολύ κοντά στην επίτευξη συμφωνίας με τον Ντάνιελ Όρτον, ο οποίος είναι 25 ετών και έχει αγωνιστεί σε τρεις ομάδες της D-League (αναπτυξιακή λίγκα του ΝΒΑ), βρίσκεται η ΑΕΚ. Απολαύστε τον σε videos.

Ντάνιελ Όρτον, ένα "θηρίο" για την ΑΕΚ
Όρτον ΑΕΚ

Ο Ντάνιελ Όρτον είναι ένας θηριώδης Αμερικανός, ύψους 2.08μ., ευλύγιστος παρά τα 125 κιλά του και αποτελεσματικός σε άμυνα και ριμπάουντ, ο οποίος βρισκόταν εξ αρχής στη λίστα του Ντράγκαν Σάκοτα για τη θέση του σέντερ στην ΑΕΚ .

Οι δύο πλευρές τα βρήκαν πολύ γρήγορα, οι υπογραφές δεν αναμένεται να αργήσουν και όλα δείχνουν ότι στις 24 Αυγούστου ο παίκτης θα βρίσκεται στην Αθήνα για το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Το, κατά τα φαινόμενα, νέο απόκτημα της "Ένωσης" αγωνίστηκε σε τρεις ομάδες της D-League (αναπτυξιακή λίγκα του ΝΒΑ) από το 2010 έως το 2014, ενώ την περσινή σεζόν δοκίμασε την τύχη του στην Κίνα και τους Sichuan Blue Whales, όπου πήρε τη θέση του Ρον Αρτέστ στο ρόστερ.

Το ξεκίνημα της εφετινής χρονιάς (Φεβρουάριος 2015), βρήκε τον Όρτον στις Φιλιππίνες και τους Purefoods Star Hotshots, αλλά δεν άργησε να αποχωρήσει γιατί αμφισβήτησε τις μπασκετικές ικανότητες του κορυφαίου μποξέρ Μάνι Πακιάο (!) γεγονός που προκάλεσε γενική κατακραυγή στη χώρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK