Ευχαριστώ και κάλεσμα από ΑΕΚ

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας για το δυναμικό παρών στο παιχνίδι με τη Γαλατά και παράλληλα απηύθυνε κάλεσμα για το προσεχές παιχνίδι με τον Άρη.

Ευχαριστώ και κάλεσμα από ΑΕΚ

Το δελτίο Τύπου αναφέρει:

"H διοίκηση της ΑΕΚ ευχαριστεί τον τεράστιο κόσμο της ομάδας μας για τη δυναμική παρουσία του στον αγώνα με τη Γαλατασαράι.

Η διοίκηση της ΑΕΚ καλεί τους οπαδούς της ομάδας μας να ενισχύσουν τη «Βασίλισσα» και το Σάββατο (28/11, 17:00) στην αναμέτρηση με τον Άρη, στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την παραμονή της στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται κανονικά μέσω του Διαδικτύου είτε μέσω της ιστοσελίδας μας (aekbc.gr), είτε μέσω της viva.gr. Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια από τα Γραφεία της ΑΕΚ στο Κλειστό του ΟΑΚΑ (Γραφείο Operation, στην αίθουσα Τύπου, τηλ. 210-6896793,), Πέμπτη (26/11) και Παρασκευή (27/11) και ώρες 11:00-17:30. Τέλος, μπορούν να τα προμηθευτούν και στο γήπεδο 3 ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.

Υπενθυμίζεται, ότι είναι απαραίτητο το ΑΜΚΑ προκειμένου για την έκδοση εισιτηρίου, γι’ αυτό και κρίνεται επιβεβλημένο, για να μην υπάρξει ταλαιπωρία, να το προμηθεύεται κανείς όσο το δυνατόν νωρίτερα".

Αφιερώματα Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Αυτός είναι ο πρώτος κλόουν στην ιστορία που ξεκίνησε την υστερία

Ο Spring Heeled Jack αναφέρθηκε για πρώτη φορά το 1837 και σύντομα "εμφανίστηκε" σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, από το Λονδίνο μέχρι και τη Σκωτία. Πώς συνδέονται οι τρομακτικοί κλόουν με τον... Μπάτμαν (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ