Γκαγκαλούδης: "Να προστατέψει η ΑΕΚ τον Δίπλαρο!"

Ο γκαρντ του Λεβαδειακού, Γιάννης Γκαγκαλούδης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Το 10 το κακό" με τον Γιάννη Φιλέρη για την περίπτωση του Νίκου Δίπλαρου, τον Παναθηναϊκό και το... παγκόσμιο ρεκόρ που θέλει να σπάσει.

Γκαγκαλούδης: "Να προστατέψει η ΑΕΚ τον Δίπλαρο!"

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Το 10 το κακό" με τον Γιάννη Φιλέρη όπου αναφέρθηκε στο Νίκο Δίπλαρο, καλώντας την ΑΕΚ να προστατεύσει τον νεαρό γκαρντ.

Ο έμπειρος γκαρντ μίλησε:

Για τις ομάδες που έχει αγωνιστεί και τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη που πήρε μεταγραφή στην ΑΕΚ : "Και εγώ έχω χάσει το μέτρημα. Έτσι είναι η δουλειά μας. Αναλόγως την περίπτωση μπορείς να κάτσεις χρόνια σε μία ομάδα. Άλλες όπως εγώ ή ο Λουκάς γυρίζεις. Η ωραιότερη μου εμπειρία και η μπασκετική μου Ιθάκη ήταν η Τυνησία. Αξέχαστη εμπειρία. Ακόμα κρατάω επαφές. Πήρα ένα πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο εκεί".

Για το ότι συμπαθεί τον Παναθηναϊκό και την περίπτωση του Νίκου Δίπλαρου: "Πρώτον δεν συμπαθώ τον Παναθηναϊκό. Είμαι άρρωστος. Ο κάθε αθλητής είτε οπαδός οποιαδήποτε ομάδας επιλέγει στην ζωή του και στο κομμάτι του αθλητισμού να βγάλει ένα πρόσωπο. Για μένα είναι δύο. 'Η θα βγάλει αυτό του ρουφιάνου του γλύφτη ή το αληθινό. Πάντα εκτιμούσα τους παίκτες που ερχόντουσαν στην ομάδα και δεν έλεγαν είμαι Παναθηναϊκός από μικρό παιδί. Ο κόσμος ξέρει και καταλαβαίνει. Αυτή τη στιγμή έχει ξεσπάσει ένα θέμα μεγάλο. Θέλω να σε ρωτήσω κάτι. Σίγουρα είναι μεγάλη ευθύνη του πιτσιρικά. Η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Έχει ιστορία. Έχω προλάβει την ΑΕΚ μεγάλη. Ένα παιδί 18 χρονών που είναι πρωταθλητής Ευρώπης, που είναι πάνω στην τρέλα του, θέλω να σε ρωτήσω κάτι. Ο δημοσιογράφος; Όσο και αν επέμενε ο πιτσιρικάς, θα το έβαζα αλλιώς εγώ. Αυτά που έχω πει στην ζωή μου ήθελα και τα είπα. Τα λέω και παίρνω την ευθύνη των πράξεων μου, όπως τώρα. Κάνουμε ένα επάγγελμα που εκτίθεσαι. Τον Παναθηναϊκό τον έχω κερδίσει δύο φορές και ήταν οι πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου. Έπαιξα και πάρα πολύ καλά. Αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση. Χθες διάβαζα ένα άρθρο ότι τελειώνει ο Δίπλαρος γιατί ο κόσμος είναι έξαλλος. Είναι και ευθύνη της ομάδας να προστατέψει ένα παιδάκι που κάνει ένα λάθος. Ξεκίνησα και είπα ότι και η δήλωση είναι ατυχέστατη και ότι η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Δεν το λες ότι η ΑΕΚ είναι σκαλοπάτι. Αυτό το λες για τον Ίκαρο και τον Κολοσσό. Όταν ένα παιδί έχει εφτά αδέρφια, οφείλεις αυτό το παιδί να το βοηθήσεις. Μακάρι να το βοηθήσει η ΑΕΚ".

Για το που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν: "Θα προσπαθήσω να σπάσω το παγκόσμιο ρεκόρ μου και να κάτσω σε μία ομάδα πάνω από δύο χρόνια και να κάτσω στην Λειβαδιά. Περνάω ωραία εκεί. Και το πρωτάθλημα της Α2 μην σου πω θα είναι εφάμιλλο της Α1. Νομίζω για τα επόμενα 5-6 χρόνια κάποιοι που δεν θα θέλουν να με βλέπουν, θα με βλέπουν".

Για το πόσο επηρέασε ο χαρακτήρας του την καριέρα του: "Εγώ στιγματίστηκα και έχω χάσει δουλειές για τον χαρακτήρα που είχα. Έχασα δουλειές και προτάσεις. Για μένα το μεγαλύτερο λάθος που έκανα στην καριέρα μου ήταν ότι το 2008 δεν πήγα στον Πανιώνιο. Έκλεισα ένα θέμα που είναι ευθύνη δικιά μου".

Για το περιστατικό στην Καβάλα που έσωσε δύο ανθρώπους από πνιγμό: "Σώσαμε δύο ανθρώπους που πνιγόντουσαν. Δεν θέλω να το θυμάμαι και πολύ γιατί είναι σοκαριστικό. Μπήκα στην θάλασσα με τον πεθερό μου. Ο πεθερός μου είναι γυμναστής και είναι και «σκύλος» έφυγε πρώτος. Ήταν κάτι που δεν είναι να το συζητάς γιατί χάνει την αξία του. Δεν περιγράφεται με λόγια όλο αυτό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK