Γύρισε στην Αθήνα και φεύγει απ' την ΑΕΚ ο Μαυροκεφαλίδης!

Παρελθόν απ' την ΑΕΚ αναμένεται να αποτελέσει ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης. Ο Έλληνας σέντερ βρίσκεται ήδη στην Αθήνα προκειμένου να λύσει κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με την Ένωση.

Γύρισε στην Αθήνα και φεύγει απ' την ΑΕΚ ο Μαυροκεφαλίδης!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Ξαφνικό διαζύγιο" ανάμεσα στον Λουκά Μαυροκεφαλίδη και την ΑΕΚ! Ο Έλληνας σέντερ αποχώρησε απ' τη Σλοβενία, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Ένωσης και επέστρεψε στην Αθήνα προκειμένου να λύσει το συμβόλαιό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος που οδήγησε τις δύο πλευρές στην κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους είναι οικονομικές οφειλές προς το πρόσωπο του 32χρονου άσου. Το βέβαιο είναι πως το γυαλί έχει "ραγίσει" και δεν πρόκειται να ξανακολλήσει, με τον Μαυροκεφαλίδη να μένει ελεύθερος τις επόμενες ημέρες ίσως και ώρες.

Όπως και να έχει, πρόκειται για μία τεράστια απώλεια για την ΑΕΚ, καθώς ο Έλληνας σέντερ ήταν ο MVP της περυσινής σεζόν, βοηθώντας τα μέγιστα ώστε ο "Δικέφαλος" να κατακτήσει την 3η θέση στην Basket League. Εκτός από MVP της Ένωσης ήταν και ένας από τους πολυτιμότερους παίκτες της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, αλλά κι ένας εκ των διακριθέντων στο Eurocup, παρά το γεγονός πως η ΑΕΚ δεν πέρασε τους ομίλους.

Στο τέλος της σεζόν ταλαιπωρήθηκε από έναν σοβαρό τραυματισμό που τον άφησε εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες, με αποτέλεσμα να μην βοηθήσει τους "κιτρινόμαυρους" στους μικρούς τελικούς με τον Άρη.

Ο πρώτος επικρατέστερος για να διαδεχθεί τον Μαυροκεφαλίδη είναι ο "παλιός γνώριμος", Δημήτρης Μαυροειδής, ο οποίος άφησε καλές εντυπώσεις κατά τη διάρκεια της περυσινής χρονιάς με τη φανέλα της ΑΕΚ, όμως παρ' όλα αυτά, οι διοικούντες το "Δικέφαλο" δεν έκαναν κίνηση για να ανανεώσουν τη συνεργασία με τον έμπειρο άσο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK