Η ΑΕΚ θέλει Ίνγκλις, ο Ίγκλις αποφασίζει

Συγκεκριμένα είναι τα δεδομένα στο θέμα της παραμονής του Καρλ Ίνγκλις στην ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ θέλει Ίνγκλις, ο Ίγκλις αποφασίζει

Μετά το ματς με τα Τρίκαλα ο Καναδός σκόρερ αναχώρησε για την πατρίδα και έως τις 28 Δεκεμβρίου καλείται ν' αποφασίσει αν θα συνεχίσει να παίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα ή θα ψάξει για ομάδα στην Ευρωλίγκα.

Η διοίκηση της Ένωσης μίλησε με τον παίκτη και του εξέφρασε τη σφοδρή επιθυμία της να επεκτείνουν τη συνεργασία τους τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν. Εντούτοις οι ανεπίσημες κρούσεις που έχει δεχθεί το γραφείο που τον εκπροσωπεί από ομάδες του κορυφαίου επιπέδου βάζουν εμπόδια στην προσπάθεια των ανθρώπων του "Δικεφάλου" να τον πείσουν.

Ο Ίνγκλις δεν έχει παράπονο από τα όσα έχει συναντήσει στο διάστημα που είναι εδώ, αλλά από τη στιγμή που υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες πρωταγωνίστριες στην Ευρώπη το σκέφτεται διπλά. Δεν είναι μόνο θέμα χρημάτων, παίζουν ρόλο και οι φιλοδοξίες. Γι' αυτό άλλωστε και είχε όρο αποχώρησης μέχρι το τέλος του έτους.

Στις 28 Δεκεμβρίου η ΑΕΚ παίζει με το Ρέθυμνο στο ΟΑΚΑ. Οι απαντήσεις θα έχουν δοθεί πολύ νωρίτερα.

Αν ο 34χρονος γκαρντ φύγει, η ΑΕΚ θα χάσει τους 19,7 πόντους με 43% στα τρίποντα, τα 5,1 ριμπάουντ και τις 4 ασίστ που είχε κατά μέσο όρο στους επτά αγώνες. Ποιος θα δώσει τέτοια νούμερα είναι το ζήτημα. Εξ ου και η μεγάλη προσπάθεια να μείνει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK