Ίνγκλις: "Ήμουν σίγουρος ότι θα έπαιζα καλά"

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ΑΕΚ στον αγώνα με τον Πανελευσινιακό, Καρλ Ίνγκλις, μίλησε για την εξαιρετική εμφάνιση της "Ένωσης", ενώ σχολίασε και την απόδοσή του συγκρίνοντάς την με τις προηγούμενες κόντρα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Ίνγκλις: "Ήμουν σίγουρος ότι θα έπαιζα καλά"
INTIME SPORTS

O Καρλ Ίνγκλις αρχικά αναφέρθηκε στην εικόνα του αγώνα: "Ήταν μία καλή μέρα για μας, πετύχαμε μία καλή νίκη. Ήταν ένα σχετικά δύσκολο παιχνίδι, καθώς ο Πανελευσινιακός πάλευε σε όλη την διάρκειά του. Από την αρχή είχαμε το προβάδισμα στο σκορ, ωστόσο δεν είμαι ικανοποιημένος από την άμυνα που παίξαμε και πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Πολλοί παίκτες συνέφεραν στο παιχνίδι, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε στο αμυντικό κομμάτι για τη συνέχεια".

Για την προσωπική του απόδοση, σημείωσε: "Ένιωθα καλά από την αρχή. Σούταρα καλά. Ένιωθα ότι ήμουν σε καλή μέρα. Από ότι θυμάμαι, είχα τέτοιες καλές μέρες και στην Ισπανία. Το σημαντικό για μας είναι ότι παίξανε καλά όλα τα παιδιά. Τρέξαμε αρκετά, εκτελέσαμε σωστά. Πιστεύω ότι πρέπει να παίξουμε καλύτερα ως ομάδα στους επόμενους αγώνες, ίσως και να τρέξουμε περισσότερο. Θα το δούμε στο μέλλον".

Για το γεγονός ότι έπαιξε καλά μετά τις δύο μέτριες εμφανίσεις του στους αγώνες με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό ο έμπειρος άσος κατέληξε: "Στο ματς με τον Παναθηναϊκό, αν εξαιρέσουμε τον Ποπς, δεν παίξαμε καλά. Στον αγώνα με τον Ολυμπιακό ένιωθα πολύ καλύτερα, αλλά όταν έχεις απέναντι σου τον Σπανούλη και άλλους παρόμοιους παίκτες είναι διαφορετικό. Χρεώθηκα με φάουλ από την αρχή. Στην προπόνηση μπορείς να μαρκάρεις πιο εύκολα αυτούς τους παίκτες, στους αγώνες σφυρίζονται φάουλ με το παραμικρό και αυτό με εκνεύρισε. Ήμουν σίγουρος ότι σήμερα θα έπαιζα καλύτερα. Κάναμε πολύ καλή προετοιμασία όλη την εβδομάδα και γι’ αυτό ήρθε αυτό το αποτέλεσμα".

Διαβάστε ακόμα:

Εξωπραγματικός Ίνγκλις: 20 πόντοι σε 9 λεπτά! (VIDEOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK