Κατσίβελης: "ΑΕΚτζής από μικρός"

Στην αποκάλυψη των οπαδικών προτιμήσεών του προέβη ο Δημήτρης Κατσίβελης μετά τη μετακίνησή του στην ΑΕΚ με συμβόλαιο δύο ετών.

Από πάππου σε πάππου ΑΕΚτζής δήλωσε ο Δημήτρης Κατσίβελης στα όσα είπε μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την "κιτρινόμαυρη" ΚΑΕ, εξηγώντας ότι η παρουσία του κόουτς Ντράγκαν Σάκοτα ήταν κομβική στην επιλογή του.

"Είμαι ΑΕΚτζής από μικρός. Ο παππούς μου ήταν αυτός, που με επηρέασε. Η χαρά μου είναι μεγάλη, λοιπόν, για ένα λόγο παραπάνω, που ήλθα σ’ αυτή τη μεγάλη ομάδα. Σε κάθε περίπτωση, όμως, η ΑΕΚ είναι η ΑΕΚ. Η πίεση είναι δεδομένη, καθώς πρόκειται για μια ομάδα, η οποία φιλοδοξεί να επιστρέψει στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Η παρουσία του κυρίου Αγγελόπουλου και του κόουτς Σάκοτα έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιλογή μου, σε συνδυασμό με το βαρύ όνομα της ΑΕΚ. Μίλησα και με τους δύο και πληροφορήθηκα και τον στόχο, αλλά και τον εντελώς διαφορετικό ρόλο, που θα έχω στη νέα μου ομάδα. Ο κόουτς Σάκοτα έχει τη δική του διαδρομή στο μπάσκετ. Κι αυτό αποτέλεσε για μένα ακόμη ένα κίνητρο", ανέφερε ο 24χρονος γκαρντ.

Διαβάστε ακόμη:

Υπέγραψε στην ΑΕΚ ο Κατσίβελης