Καββαδάς... τρεις μήνες μετά

Ήταν Ιούλιος όταν η ΑΕΚ έριξε τα… δίχτυα της για να «ψαρέψει» τον Βασίλη Καββαδά. Χρειάστηκε να φτάσουμε στα μέσα Οκτωβρίου προκειμένου το φλερτ ανάμεσα στις δύο πλευρές να καταλήξεις σε γάμο.

Καββαδάς... τρεις μήνες μετά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μην περιμένετε βέβαια επίσημες ανακοινώσεις, άμεσα τουλάχιστον, αφού ο παίκτης έχει κάνει προσφυγή για οφειλόμενα από τον Άρη που τον είχε απλήρωτο σχεδόν όλη την προηγούμενη σεζόν. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που ο θηριώδης διεθνής σέντερ δεν είχε συμφωνήσει με κάποια ομάδα μέχρι σήμερα.

Αρχικά περίμενε κάποιου είδους συμβιβασμό με τον Άρη στον οποίο και ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του λόγω της παρουσίας του Παναγιώτη Γιαννάκη. Όμως δεν πήρε διαβεβαιώσεις ούτε για τα περσινά οφειλόμενα ούτε για της τρέχουσας σεζόν οπότε και απείχε των εκδηλώσεων της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Τις τελευταίες μέρες η ΑΕΚ τον πίεσε… ασφυκτικά ειδικά μετά τις δύο πρώτες ήττες στη σεζόν από Εστουδιάντες και Άρη και το βράδυ της Δευτέρας οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια. Το μόνο που απομένει είναι να εκδικασθεί η υπόθεσή της προσφυγής του, να μείνει και τυπικά «ελεύθερος» (κάτι που θα γίνει εντός των προσεχών ημερών) προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του Σωτήρη Μανωλόπουλου για επίσημους αγώνες.

Η απόκτηση του Καββαδά, δε, θα φέρει ντόμινο αλλαγών στο ρόστερ της ΑΕΚ με «θύμα» τον Γιώργο Τσαλμπούρη. Ο ταλαντούχος σέντερ των 218 εκατοστών όπως αναφέρουν πληροφορίες θα δοθεί δανεικός, υποχρεωτικά όμως σε ομάδα του εξωτερικού και όχι της Α1.

Και αυτό γιατί έπαιξε 7 λεπτά στο ματς της πρεμιέρας της Α1 με τα Τρίκαλα στο ΟΑΚΑ και ως εκ τούτου βάσει του κανονισμού της ΕΟΚ που ακολουθεί ο ΕΣΑΚΕ δεν μπορεί να αγωνισθεί σε άλλη ελληνική ομάδα την ίδια σεζόν… Οπότε για τον πρώην παίκτη του Αϊόβα Στέιτ υπάρχει μόνο η λύση του εξωτερικού…

News 24/7

24MEDIA NETWORK