Κλείνει στην ΑΕΚ ο Μωραΐτης με 1 εκατ. ευρώ

Η ΑΕΚ εντάσσει στο δυναμικό της τον Δημήτρη Μωραΐτη, κερδίζοντας τη μάχη απόκτησής του από τον Πανιώνιο.

Κλείνει στην ΑΕΚ ο Μωραΐτης με 1 εκατ. ευρώ

Κοντά σε μια μεγάλη μεταγραφική επιτυχία βρίσκεται η ΑΕΚ, η οποία ετοιμάζεται να κάνει δικό της τον ταλαντούχο Δημήτρη Μωραΐτη.

Ο γιος του άλλοτε γκαρντ του Ολυμπιακού, στα 16 του, θεωρείται το next best thing του ελληνικού μπάσκετ και κατά πληροφορίες η Ένωση έχει ήδη καταφέρει να τον κάνει δικό της για την επόμενη 6ετία.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι συμφωνία, εφόσον ολοκληρωθεί, θα αγγίξει το 1 εκατ. ευρώ.

Ο Μωραΐτης είναι πλέι μέικερ και στα μπασκετικά στέκια τον παρομοιάζουν με τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Έχει ήδη πάρει το βάπτισμα του πυρός στη Basket League, αφού στην αρχή της σεζόν ο Πανιώνιος έπαιξε κάποια παιχνίδια με τους Εφήβους του.

Μετά τον Νίκο Δίπλαρο, του οποίου η απόκτηση ανακοινώθηκε τη Δευτέρα, η ΑΕΚ επενδύει ακόμη σ' ένα παιδί με μέλλον στο μπάσκετ. Είχε να ποντάρει στο νεαρό στοιχείο από τη γενιά του '95 (Κακιούζης, Χατζής, Μπαρλάς) και λίγα χρόνια μετά με τον Γιάννη Μπουρούση.

Αφιερώματα Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Αυτός είναι ο πρώτος κλόουν στην ιστορία που ξεκίνησε την υστερία

Ο Spring Heeled Jack αναφέρθηκε για πρώτη φορά το 1837 και σύντομα "εμφανίστηκε" σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, από το Λονδίνο μέχρι και τη Σκωτία. Πώς συνδέονται οι τρομακτικοί κλόουν με τον... Μπάτμαν (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ