Λογοτεχνικού ύφους η ανακοίνωση της ΑΕΚ για Μανωλόπουλο

Όχι συνηθισμένες οι λέξεις που επέλεξαν οι άνθρωποι της ΚΑΕ ΑΕΚ για να ενημερώσουν για τις εξελίξεις στην τεχνική ηγεσία που αφορούν φυσικά την απομάκρυνση Μανωλόπουλου.

BASKET LEAGUE / ΛΑΥΡΙΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Μανωλόπουλος EUROKINISSI

Η ΚΑΕ ΑΕΚ έκανε τη διαφορά στην ανακοίνωση που εξέδωσε για το τέλος του Σωτήρη Μανωλόπουλου!

Άφησε στην άκρη τα κλισέ και τον αποχαιρέτησε από... καρδιάς. Το "ευχαριστούμε πολύ" και το "καλή συνέχεια" έμειναν στο συρτάρι κι αντ' αυτού που μπήκαν στο χαρτί λέξεις όπως "καμβάς", "χρωματοδιαδρομή" και "ταπεινοφροσύνη".

Διαβάστε: " Η ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει, ότι ξεκίνησε η διαδικασία λύσης του συμβολαίου του Σωτήρη Μανωλόπουλου. Το ήθος, η εργατικότητα, η αφοσίωση του Σωτήρη στον σύλλογο και τα ιδανικά του συνέθεσαν τον «καμβά» μιας χρωματοδιαδρομής με ποικίλα συναισθήματα, και αποκορύφωση την πρόκριση της «Βασίλισσας» στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος 2017-2018.

Ο οργανισμός ΑΕΚ ευχαριστεί τον Σωτήρη και δεσμεύεται να μην επιτρέψει στον οιονδήποτε να θίξει την αξιοπρέπεια και την ταπεινοφροσύνη του, στοιχεία που τον καθιστούν διαφορετικό και χρήσιμο στο ελληνικό μπάσκετ. Η ΑΕΚ B.C. εύχεται στον Σωτήρη κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

Μέχρι να βρεθεί μόνιμος αντικαταστάτης, οι παίκτες τίθενται υπό τις οδηγίες του Ντράγκαν Σάκοτα. Για το δευτεριάτικο παιχνίδι δηλαδή με τον Ολυμπιακό στην 8η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Μετά έχει ο κιτρινόμαυρος θεός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK